Constantine Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Zdarec, o víkendu jsem si na svého sedánka namontoval dvouplášťový výfuk Layting. Krásně to zní, ale kapánek mám obavy z policajtů, že se jim to nebude líbit... Máte s tím někdo nějaké negativní zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bastien Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Zdarec, o víkendu jsem si na svého sedánka namontoval dvouplášťový výfuk Layting. Krásně to zní, ale kapánek mám obavy z policajtů, že se jim to nebude líbit... Máte s tím někdo nějaké negativní zkušenosti? Jsou i nějaké výhody takového kouřovodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 cusik .. mam take Layting uz asi pul roku .. organi me nekolikrat staveli a nidky k vyfuku nic nerekli .. zalezi jak ho tam mas posazeny .. mam dojem,ze podle vyhlasky vyfuk nesmi byt poslednim dilem auta .. ( nesmi presahovat) .. jinak si myslim,ze nebude problem .. nebo tedy pokud nemas DTM coz je,ze trci nahoru .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 2bajdik1: ja jsem se na to ptal a zadne omezeni ohledne vyfuku neni. tzn neni problem s tim, kdyz Ti trci nahoru :-D jedine co nesmi byt je to, aby precuhoval obrys auta. tzn az nekdy pujdes kolem a ja tam budu mit feldu, tak se klidne koukni jak to tam je ( mam ho ted po oprave mirne nakrivo :-( ) a na to mi policajti nemuzou nic rict. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Constantine Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 celkem jste mě potěšily... posledním dílem rozhodně není, protože nečouhá až jakoby za nárazník a nahoru taky není zvedlej, takže happy...díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 [ot]nevim jak ostatni, ale ja urcite nejsem zena ;-)[/ot] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Constantine Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 ten jazyk jsis vzal moc osobně....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 spis to Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Constantine Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Mám laďák ULTER a orgáni nikdy ani necekli... Je vidět, ale není posledním dílem auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Mám laďák ULTER a orgáni nikdy ani necekli... Je vidět, ale není posledním dílem auta.. ma este niekto iny skusenost s Ulter Sport? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 jen u supersprint svody (42tis.), kat (40tis) , koncovej dil (20tis) , trubky mezi tim (7tis) , to jsou ceny za kvalitni vyfuk od supersprint Ta cena ale odradí no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 2bajdik1: ja jsem se na to ptal a zadne omezeni ohledne vyfuku neni. tzn neni problem s tim, kdyz Ti trci nahoru :-D jedine co nesmi byt je to, aby precuhoval obrys auta. tzn az nekdy pujdes kolem a ja tam budu mit feldu, tak se klidne koukni jak to tam je ( mam ho ted po oprave mirne nakrivo :-( ) a na to mi policajti nemuzou nic rict. Tak DTM rozhodně povolené není.Asi si se naptal na spávném místě. Vyhl. 341/2002Sb. ...osa vyústění koncové části výfukového potrubí, s výjimkou potrubí směrovaného vzhůru a vyústěného nad vozidlem, musí být buď rovnoběžná s vodorovnou rovinou, nebo skloněná k rovině vozovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
360spider Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Zdarec mam dotaz... Mam Fabii v kombiku 1,4 TDi 59 kw Scháním sportovní výfuk ale nejak nemzu na tuhle kombinaci nic najít jediný co sem našel je na kombi 1,4 TDi s 55 kw. JE možný že na nich bude jiný výfukový vedení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Ved combi je dlhsia prave od zadnej napravy. Takze priestor pre rozdiely tam urcite je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
360spider Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 dobre ale ja myslel když vemu 59 kw v kombiku a 55 kw kombiku taky by snad nemel bejt rozdil ve vedení výfuku a zavěšení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Napiš této firmě fakt dobře poradí. http://laityng.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.