Publikováno Červenec 18, 200619 r Zdarec, o víkendu jsem si na svého sedánka namontoval dvouplášťový výfuk Layting. Krásně to zní, ale kapánek mám obavy z policajtů, že se jim to nebude líbit... Máte s tím někdo nějaké negativní zkušenosti?
Červenec 18, 200619 r Zdarec, o víkendu jsem si na svého sedánka namontoval dvouplášťový výfuk Layting. Krásně to zní, ale kapánek mám obavy z policajtů, že se jim to nebude líbit... Máte s tím někdo nějaké negativní zkušenosti? Jsou i nějaké výhody takového kouřovodu?
Červenec 18, 200619 r cusik .. mam take Layting uz asi pul roku .. organi me nekolikrat staveli a nidky k vyfuku nic nerekli .. zalezi jak ho tam mas posazeny .. mam dojem,ze podle vyhlasky vyfuk nesmi byt poslednim dilem auta .. ( nesmi presahovat) .. jinak si myslim,ze nebude problem .. nebo tedy pokud nemas DTM coz je,ze trci nahoru ..
Červenec 19, 200619 r 2bajdik1: ja jsem se na to ptal a zadne omezeni ohledne vyfuku neni. tzn neni problem s tim, kdyz Ti trci nahoru :-D jedine co nesmi byt je to, aby precuhoval obrys auta. tzn az nekdy pujdes kolem a ja tam budu mit feldu, tak se klidne koukni jak to tam je ( mam ho ted po oprave mirne nakrivo :-( ) a na to mi policajti nemuzou nic rict.
Červenec 19, 200619 r Autor celkem jste mě potěšily... posledním dílem rozhodně není, protože nečouhá až jakoby za nárazník a nahoru taky není zvedlej, takže happy...díkec
Červenec 22, 200619 r Mám laďák ULTER a orgáni nikdy ani necekli... Je vidět, ale není posledním dílem auta..
Květen 2, 200718 r Mám laďák ULTER a orgáni nikdy ani necekli... Je vidět, ale není posledním dílem auta.. ma este niekto iny skusenost s Ulter Sport?
Květen 2, 200718 r jen u supersprint svody (42tis.), kat (40tis) , koncovej dil (20tis) , trubky mezi tim (7tis) , to jsou ceny za kvalitni vyfuk od supersprint Ta cena ale odradí no
Květen 2, 200718 r 2bajdik1: ja jsem se na to ptal a zadne omezeni ohledne vyfuku neni. tzn neni problem s tim, kdyz Ti trci nahoru :-D jedine co nesmi byt je to, aby precuhoval obrys auta. tzn az nekdy pujdes kolem a ja tam budu mit feldu, tak se klidne koukni jak to tam je ( mam ho ted po oprave mirne nakrivo :-( ) a na to mi policajti nemuzou nic rict. Tak DTM rozhodně povolené není.Asi si se naptal na spávném místě. Vyhl. 341/2002Sb. ...osa vyústění koncové části výfukového potrubí, s výjimkou potrubí směrovaného vzhůru a vyústěného nad vozidlem, musí být buď rovnoběžná s vodorovnou rovinou, nebo skloněná k rovině vozovky...
Leden 15, 201114 r Zdarec mam dotaz... Mam Fabii v kombiku 1,4 TDi 59 kw Scháním sportovní výfuk ale nejak nemzu na tuhle kombinaci nic najít jediný co sem našel je na kombi 1,4 TDi s 55 kw. JE možný že na nich bude jiný výfukový vedení?
Leden 16, 201114 r Ved combi je dlhsia prave od zadnej napravy. Takze priestor pre rozdiely tam urcite je.
Leden 16, 201114 r dobre ale ja myslel když vemu 59 kw v kombiku a 55 kw kombiku taky by snad nemel bejt rozdil ve vedení výfuku a zavěšení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.