j3ndys Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Zdravím. Pokládal jsem tento dotaz v jiném tématu, ale nikdo se nevyjádřil, tak to zkusím znovu. Tímto se omlouvám, že tady bude tento dotaz dvakrát. Mám teprve chvíli Octavii 2 (r.v.2006, 1.9 TDI) a poslední dobou mám problémy s klimatizací. Problém je ten, že chvíli chladí a chvíli ne. Spíš teda nechladí, takže když je auto vyhřátý od slunce, tak si to pěkně užiju. Jsou nějaké časté příčiny tohoto problému? Abych věděl na co se upřít. Zkoušeli jsme měřit napětí na konektoru, který spíná kompresor a při zapnutí klimy se na něm objeví 6V a pomalu stoupá k 12V ..je tohle normální? Nemělo by se tam to napětí objevit skokově ihned? A poslední dotaz: když se zapne klima udělá to u O2 něco s otáčkami? Měl jsem předtím Vectru a u té otáčky na chvíli poklesly, ale u Octávky to neudělá vůbec nic. Klimatizace je naplněná a diagnostika žádné chyby nehlásí. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec-ke Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Ja som mal podobny problem. Vymenili sme tlakove snimac na kompresore /175€/ a chladi to nadherne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomiku Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Zdravim, mam stejny problem a nevim co s tim...klima chladi a z niceho nic se kompresor na par sekund vypne a za chvili zase zapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec-ke Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 a chladi naplno alebo len tak vlazne... Nech ti skontroluju snimac... http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=68676 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Pre informaciu ..., ked dam klimu na plne gule, vetrak na plne gule, vystup iba na stredove vetraky, kolko stupnov by som mal namerat (teplota vystupujuceho vzduchu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullit Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 (editace) Co se týče klesání otáček tak to u O II nedělá nebo alespoň ne při prvních kilometrech. Pokud nepomůže tlakový spínač zkus elektroniku na palubce tj. na ovládání klimatizace jakož to Auto a Econ - někdy to může být i taková banalita Editováno: 15. Září 2011, autor: Bullit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.