headerTDI Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Ahoj, setkal jste se někdo s tímto problémem?? Od začátku máme v autě tyto sedačky nemohl jsem si je vynachválit ale todle je nic moc, tlačí to do zad a na delší cestě ně i z toho záda bolej je to u řidičovy i spolujezdcovi sedačky na vnější straně, nevíte někdo jestli se to nechá nějak řešit někdo nějaký zkušenosti? díky za odpověď. P. S. bordelu si nevšímejte auto přijelo z dovolený a ty fotky taky nic moc nevim jak bych to pořádně vyfotil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabaton Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 (editace) Ahoj, kamarád má OII FL se sport paketem Dynamic a měl na obou sedadlech taktéž zhroucené bočnice. Valil s tím do servisu a bez problému to vyreklamoval. Podobný problém se řešil aj zde : . Pokud máš ještě tu možnost, určitě bych to nenechal jen tak být. Ať to vše případně dobře dopadne. Vím sám, že to občas není se servisy ŠA jednoduché . Editováno: 23. Srpen 2011, autor: Sabaton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loukyc Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Zdary.taky jsem se s tim setkal.do servisu jsme ani nejezdily.jsem kousek od plzne a znam typka kterej dela potahy do aut .dela i do mercedesu a tak a dela i škodovky.má na to orig látky.jestli chceš můžu sehnat číslo.je ze Strašic je to tak 25km od plzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Řekl bych, že to není utržené, ale jenom jakoby pokrčený ten molitan pod potahem a možná by to šlo spravit - oddělit opěradlo a zespodu pod potahem porovnat molitan na původní místo. A taky asi nacvičti správný grif při nasedání do auta, nesednou při nastupování na tu bočnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanitka Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Uz se to tu parkrat resilo. Po cca 15000 km se mi postupne zacalo bortit bocni vedeni u sedacky ridice. Ted v cca 27000 mi to zacina tlacit do zad a neskutecne mi to s..e. V servisu mi reklamace neuznali, ze pry je to opotrebenim. Rekli at zavolam na zakaznickou linku a vysledek byl stejnej. Sedacka u feldy po destkrat vetsim probehu kilometru vypada lip nez u novy octavie za hrisnej peniz. Taktez latka pouzita na sedackach vykazuje na muj vkus velmi brzo znamky opotrebeni. Je nejaka cesta jak skodovku presvedcit na opravu v zaruce? Prece neni mozny, ze nekomu to uznaj na zaruku a nekomu ne. To jsem si mel koupit radsi dacii..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Sanitko, hlavně že víš, že se to tady již řešilo. Tak proč nehledáš a nepokračuješ tam, kde se to řešilo? Já to udělal za tebe a vlákna jsem sloučil.Zkus jiný servis, toto kolikrát záleží na přístupu dotyčných techniků. Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Pokud vse selze, tak jedine soudni znalec. Podle me nemuzes prohrat, ale pochopitelne to chce cas a trpelivost a zpocatku penize, ktere ti pak v pripade vitezstvi proplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanitka Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 takze resume= v jinem servisu se jim to povedlo pres zaruku vymenit jen pry se skodofka cukala ze je to naposledy a budu poucen jak spravne sedet a nasedat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Podařilo se mi získat jednu drobnou informaci o tomto problému - škodovka to moc dobře ví a proto na to má vydané TPI2024859, podle kterého se servisy mají řídit. Bohužel, přesné znění neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 ŠA o tomto vie už od roku 2010... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.