Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, setkal jste se někdo s tímto problémem?? Od začátku máme v autě tyto sedačky nemohl jsem si je vynachválit ale todle je nic moc, tlačí to do zad a na delší cestě ně i z toho záda bolej je to u řidičovy i spolujezdcovi sedačky na vnější straně, nevíte někdo jestli se to nechá nějak řešit někdo nějaký zkušenosti? díky za odpověď. P. S. bordelu si nevšímejte auto přijelo z dovolený a ty fotky taky nic moc nevim jak bych to pořádně vyfotil.....

post-25692-0-73285700-1313149148_thumb.j

post-25692-0-08156700-1313149227_thumb.j

post-25692-0-85917400-1313149243_thumb.j

post-25692-0-64991900-1313149256_thumb.j

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Ahoj,

kamarád má OII FL se sport paketem Dynamic a měl na obou sedadlech taktéž zhroucené bočnice. Valil s tím do servisu a bez problému to vyreklamoval. ;)

Podobný problém se řešil aj zde : .

Pokud máš ještě tu možnost, určitě bych to nenechal jen tak být. ;)

Ať to vše případně dobře dopadne. ;) Vím sám, že to občas není se servisy ŠA jednoduché . :feve:

Editováno: , autor: Sabaton
Vloženo

Zdary.taky jsem se s tim setkal.do servisu jsme ani nejezdily.jsem kousek od plzne a znam typka kterej dela potahy do aut .dela i do mercedesu a tak a dela i škodovky.má na to orig látky.jestli chceš můžu sehnat číslo.je ze Strašic je to tak 25km od plzne

Vloženo

Řekl bych, že to není utržené, ale jenom jakoby pokrčený ten molitan pod potahem a možná by to šlo spravit - oddělit opěradlo a zespodu pod potahem porovnat molitan na původní místo. A taky asi nacvičti správný grif při nasedání do auta, nesednou při nastupování na tu bočnici

• o 2 roky později...
Vloženo

Uz se to tu parkrat resilo. Po cca 15000 km se mi postupne zacalo bortit bocni vedeni u sedacky ridice. Ted v cca 27000 mi to zacina tlacit do zad a neskutecne mi to s..e. V servisu mi reklamace neuznali, ze pry je to opotrebenim. Rekli at zavolam na zakaznickou linku a vysledek byl stejnej. Sedacka u feldy po destkrat vetsim probehu kilometru vypada lip nez u novy octavie za hrisnej peniz. Taktez latka pouzita na sedackach vykazuje na muj vkus velmi brzo znamky opotrebeni. Je nejaka cesta jak skodovku presvedcit na opravu v zaruce? Prece neni mozny, ze nekomu to uznaj na zaruku a nekomu ne. To jsem si mel koupit radsi dacii.....

Vloženo

Sanitko, hlavně že víš, že se to tady již řešilo. Tak proč nehledáš a nepokračuješ tam, kde se to řešilo? Já to udělal za tebe a vlákna jsem sloučil.
Zkus jiný servis, toto kolikrát záleží na přístupu dotyčných techniků. Bohužel.

• o 5 týdny později...
Vloženo

Podařilo se mi získat jednu drobnou informaci o tomto problému - škodovka to moc dobře ví a proto na to má vydané TPI2024859, podle kterého se servisy mají řídit. Bohužel, přesné znění neznám.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...