Červenec 28, 200619 r TO fancarhifi Prečo combi? Mám krátky hatchback. Inak ak som dobre rozumel, tak hovoríš, že by nebol problém namiesto tých Hertz 6x9 poslať 4x6, čiže to predávaš ty?
Červenec 28, 200619 r TO: fancarhifitiež som pozeral Kenwood s Hertz repro, tu to stoji cca 5800SKK, lenže tie repro su 6x9, a to do Fabie nevtrepeš bez toho, aby si nerezal plato. Ak by si vedel o nejakom sete, kde budu 4x6, hod to sem pls. No, napsal jsi repro 4x6 a ty jsou jen ve Fabii combi, v HTB jsou v orig. bočním plastu 10cm repro.Ale pokud by jsi je chtěl tak nepočítej s nějakým kloudným zvukem protože taková malá membrána nezmůže nic se svou velikostí. Raději je lepší ten set s těmi DCX-690 a dát je do plata, popřípadě pokud by jsi nechtěl dělat otvory do orig. plata, udělat ho z MDF.Ano, prodávám to já takže v případě, že by jsi něco potřeboval tak dej vědět.
Srpen 1, 200619 r Hmm, tak u nás v servise mi povedali, že ak nechcem origo repro dozadu, mám kúpiť ovály 4x6. Asi sa sekli, nevadí. PS:registroval som sa, to quest_maros ma uz hnevalo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.