Martin.sv Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Vlastním Š Octavii 2 (facelift). výroba přelom duben - květen r.v. 2009 výbava elegance. Z výroby mám nakonfigurovanou corner funkci, ale tato funkce buď funguje nebo nefunguje. Nefunkční se stává po rychlejším přesunu po dálnici, kdy přijedu na křižovatku hodím blinkr nebo zatočím volantem do polohy, kdy se má rozsvítit, ale nic se neděje. Musím buď vypnout a zapnout mlhovky anebo vynout svícení a opět ho zapnout, chci upozornit, že z výroby mám coming home / leaving home a toto mám pořád v poloze AUTO. Po připojení v servisu na pc mi to nehlásí žádnou chybu :-( kde je zakopaný pes?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 9. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 vyřešeno - chyba v softwaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) Taky mi to dela r.v. 4/2009 software jsi prehraval v servisu skoda - za kolik? U mne vybava ambiente, funkce corner dokodovana, v servisu by mi tam supli asi sw. bez corneru ze jo? Editováno: 9. Duben 2012, autor: sideA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 14. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 nn, vozidlo to mělo original z Boleslavi nakódováno:-) ale po delší jízdě přes 140km/h přestalo na první křižovatce fungovat! Přehrátí software zdarma! Ale pozor, pokud jsi to neměl origo z Boleslavi, činila Škodovka opatření, aby se to později nedalo nakódovat!! Pokud jsi v blízkosti Kralup na Vltavou, tak přímo v origo servisu tam mají s tím zkušenosti:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 to je nějaké divné, co jsem se setkal s faceliftem tak šlo vždy nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 22. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 poslední verze to mají nějak blokované z výroby, protože v Boleslavi přišli na to, že za 500,-Kč to udělají v každém servisu, přitom z výroby to stojí 2.500,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Ne že bych to nějak řešil,ale pro zajímavost to mám to podobně na OII FL 04/2010 Ambiente,kde cornering byl dokodován dodatečně. Po rychlé jízdě po dálnici nefunkční,jak na natočení volantem,tak na zapnutí blinkru. Po vypnutí motoru/zapalování a znovu nastartování opět funkční. Jinak s ním není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 tak nad 40km/h to nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 A to je prave aj logicke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Pánové,já nejsem až tak blbej. Kdybyste to pořádně četli,tak píšu "Po rychlé jízdě...",a ne "při rychlé jízdě"... Tzn. že např. včera sjedu z R1 a dojíždím ke garáži rychlostí asi 20 km/h a corner nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Jo, jo blokované z výroby....zase akce servis toho napovídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.