VladaM Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Ahoj, nevíte zdali jde nastavit u SupB rv. 2004 aby při dotyku páčky blinkru (kdy ještě nedojde k překlopení do pozice blikání nastálo) došlo k bliknutí 3x místo stávajícího jednoho bliknutí. U novějších škodovek to problikne právě 3x. Pokud to jde můžete alespoň přibližně napsat, kde se to v tom SW nastavuje (nějaká záložka kde to přibližně je). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Kup si elektronickou krabičku a namontuj. Jmenuje se to TRIPLING Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaM Vloženo 16. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Dekuji za tip - jsem trochu zklaman ze neexistuje SW reseni, ale ta krabicka neni zase tak draha takze to pujde alespon takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beetle Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Čau mazáci, Hledal jsem Tripling na webu a našel návod, jak si ho sestavit, pak nějaký polotovary z Audi/VW,.... Takže: Je tu někdo, kdo mi dodá krabičku (nebo dá tip, kde to koupím), kterou vezmu a někam připojím a basta? Nebo je tu někdo, kdo už ví kam sáhnout a je mi schopen za úplatu montáž udělat, nebo kontakt na někoho, kdo to umí a už dělal a fungovalo to? Nejsem připraven jít metodou pokusů a omylů a zku... při tom půl auta a zaplatit na dílech několika násobně víc, než nějakému borci, kterej mi to namontýruje. Jo jsem z prahy, takže do Brna nebo Ovy nejedu. Tady na webu je taky prdlajs po zadání klíčového slova tripling Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Zkus kontaktovat člena Rolbař nebo Garny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor2005 Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Čaute. Ja som robil tripling minulí víkend a šlape to. Objednal som si ho cez net, človek mi to aj zletoval (cca 800 Kč) + pošta a ja som to len zapojil na pini 4-roch smeroviek ( relátko v jednom), sú tam všetky potrebné vývody a fachčí to super. Tu je link: http://obchod.dhservis.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=98&products_id=337 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hecpeckiller Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 zdravim chlapi. nevite nekdo jak namontovat krabicku z odkazu níze do superba??? elektrika neni moje silna stranka a vubec nevim jestli k tomu budu jeste neco potrebovat. Poslal by pripadne nekdo kdo se vyzna i nejake foto??? diky moc predem http://alarmtuning.cz/modul-komfortniho-blikani-smerovych-svetel-tpg.htm?utm_source=Zbozi.cz&utm_medium=CPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 nazdar chlapi mám tuto sadu pre tripling http://www.passatplus.de/umbauten/blinker/000998229A.jpg nemá niekto návod ako to zapojiť do superba? mám návod z Octavie ale farba káblov nesedí ak viete ako na to, tak prosím dajte vedieť čo najskôr. lebo po mojom zapojení mi už nejdú smerovky vôbec :-D dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 To je důvod proč se neseru do věcí co neumím. Proč si napřed neseženeš schéma zapojení když nejsi autoelektrikář. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 different21: čau, relé je očíslované a tu máš odpovídající vodiče v superbu: 2=L - kabel černo-bílý 5=R - kabel černo-zelený 8=49a - kabel černo-bílo-zelený 6=15 - spínané + 4=31 - kostra 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 žralok- "dík", vidím že rád pomôžeš... ace- díky moc ibaže ja tam mám dva káble čierno zelené, spínané + - je aký vodič? modro-biely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Spínané je červený nebo černo-červený. V zásadě je jedno který je L a který P. Na funkci to nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 mám tam červeno-hnedý a hnedý, tie sú na čo??? taktiež neviem načo je modro-biely každopádne skúsim sa na to pozrieť v sobotu,.. dík moc ešte raz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Neřeš barvy na relátku. To má zespod čísla a k nim přísluší popis na relátku. Zapoj to do Supa dle barev co jsem ti napsal nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 (editace) tak nakoniec sa podarilo, tu sú fotky prepinovaných konektorov pre Superb ak by niekto zapájal nemusí sa trápiť ako ja Editováno: 20. Listopad 2012, autor: different21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmajlow Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 (editace) tak o víkendu jsem to taky nasadil sadu pro komfortní trojblik 000998229A do svého Supa1 (2007). díky za zde uvedené rady. Původní konektor výstražných blinkrů ( A )1) 49a černo-zelený2) R černo-zelený3) L černo-bílý4) šedo-modrý5) -6) hnědý7) černo-zelený8) červeno-žlutý -vypíchnout 5 vodičů (1,2,3,6,7) a zapojit na stejně očíslovanou pozici do konektoru tripplingu ( B ) Přepojený konektor výstražných blinkrů (zapojí se 5 vodičů ze svazku od relé tripplingu ( C )1) 49a zeleno-bílý2) R zelený3) L bílý4) šedo-modrý (původní)5) -6) hnědý7) černo-bílý8) červeno-žlutý (původní) Konektor tripplingu ( B ) (sem se zapojí 5 vodičů vypíchnutých z konektoru výstražných blinkrů ( A )1) 49a černo-zelený2) R černo-zelený3) L černo-bílý4) -5) -6) hnědý7) černo-zelený8) - funguje napoprvé Editováno: 9. Duben 2013, autor: xmajlow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 ako to vypinujete a napinujete naspat sakra chcem to zapojit tiez ale nemam ele naradie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 uprostřed origo konektoru je plastový díl, který drží samotné konektory. Ten musíš opatrně vypáčit, ať se nezlomí a konektory lze vytáhnout napinovat do origo stejně. Jinak pokud bys chtěl vypinovat konektor bez držícího plachtového dílu, jde to jehlou. Pak lehce přihnout zobáčky na samotném konektoru a zasunout, dokud neuslyšíš cvaknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny6 Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Zdravím. Nemáte někdo zkušenost s touto jednotkou tripplingu? Trippling SE093. Nějka mi nejde do hlavy jak to mám zapojit. Moc díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.