Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Muzu se zeptat jestli se vyrabela auta s motorem 1.9 TDi 74 kw,ktere mely pristrojovku ocejchovanou do 220km?Samozrejme Fabie.Nebo je to normal.Díky. ;)

Mám 1.9 TDI-PD a mám ocejcováno do 220.

• Autor

Asi to bude do tech 220...Az u Fabie RS je 240 ;)

Co já vím, tak novější fabky Tdi mají už taky 240. Nevím proč některé 220 a některé 240.

• 4 týdny později...
Asi to bude do tech 220...Az u Fabie RS je 240 ;)

I u 1,4 16V 74kW je ocejchovano do 240km/h :p;)

Ja mam fabku r.v. 2000 a mam tam tiez iba 220km. Aj tak ti to moze byt jedno. Mam tam cip od Cimbu a aj tak to tych skutocnych 220 nepojde... :(

Skor by som sa snazil upravit rychlomer, aby to pri 170km/h neukazovalo cez 180km/h :angry:

A co říkáte na tento obrázek z roomsteru 1.4 TDI? Nezdá se vám ten tachometr nějak zbytečně moc přes 200, když to má maximálku 165km/h B) . Obrázek je z testu roomsteru 1,4 TDI na www.seznam.cz

obrázek ;)

post-6-1155910098.jpg

pasujou budíky z RS do 1.9TDI-PD i s počítačem a všema těma kravinama?

• 1 měsíc později...

Tak co ja vim, na me 1.9TDI je max 220, ale uz mi tam ta rucicka lezela a nechtela dal :disgust: a treba 1.4TDI to ma do 240 a tam to vic jak 195 neukaze lol To je nefer :kuk:

• Autor
Tak co ja vim, na me 1.9TDI je max 220, ale uz mi tam ta rucicka lezela a nechtela dal :disgust: a treba 1.4TDI to ma do 240 a tam to vic jak 195 neukaze lol To je nefer :kuk:

TAK si tam foukni desticku z FRS B) a budes mit 240..

No to je pouze v ramci uspor, ze model ktery jede 160 max, ma stupnici do 240 jako moje sluzebni fabka 1.4 TDI....a v transitech maji dieslove motory stupnici do 240 taky ale hlavne otackomer do 8 tisic to je spise lepsi labuzo .-))) -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.