Nosnx Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 (editace) Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda-li lze na fabii dát 15" plechové disky s pneu 195/65 R15 z oktavie??? Díky za odpověď. Editováno: 17. Srpen 2011, autor: Nosnx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Ne na Fabii nemůžeš dát 195/65,disky by šly,ale mají jiné ET. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nosnx Vloženo 17. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Proc nemuzu?? Kola se tam nevejdou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Neni to povolenej rozmer,navic by ti asi kecal tachometr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nosnx Vloženo 17. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Jj, to všechno vím, jde mi hlavně o to, jestli budou někde drhnout? Nikde jsem to tady nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zorg Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Prej škrtají říkal kámoš, co to vozil. Já to viděl u něj a určitě bych do toho nešel, jednak to pozná i slepej policajt a druhak to vypadá fakt příšerně nehledě na chování auta. Já bych dal 185/55/15, to mi přijde nejakorátnější, si na zimu dám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Zdravím -mám F1rs a na zimu používám plecháče z O1.Je to nevzhledné,ale vzhledem k ceně cca 2000kč i z novejma gumama,které ztvrdnou dřív,než je ohobluju ,je používám.Nic neškrtá,tachometr proměřuje 5km.Auto je orig-nesníženo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.