Hybrid666 Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Ahoj, mám možnost koupit bouraného Supa na předek, bohužel airbagy jsou venku. A nevím zda se dají dát do původního stavu tak aby 100% fungovali. Po technické stránce vím že koupím novou palubku a volant (airbag) a vyměním. Ale jak je to s elektrikou? Vím něco otom že se dá resetovat nějak ta airbagová jednotka, ale jak je to stím co ten airbag spustí? Popř je to 2002 1.9 96kw což ale asi neni potřeba vědět Doufám že tu tohle téma neni, nemohl jsem ho najít. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Tohle by mě taky moc zajímalo..taky bych potřeboval znovu nabít. Čím začít..koupit airbag řidiče a spolujezdce,kroužek pod volant,reaktivovat rj airbagu a co dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Dál nic. nevím, co myslíš tím reaktivovat, pokud tím nemyslíš smazat chybu airbagu. Kroužek, pokud je dobrej se měnitt nemusí. Je dobré napojit na zkoušečku a proměřit při otáčení dokola. Prostě vyměnit pytle, ev.zkontrolovat ten kroužek a smazat airbagy na VAGíně. Nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 přesně tak, nikde se nic nedobíjí. Pouze vyměníš za nový (nebo alespoň funkční bazarový dle tvých možností) a smažeš chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 pozor chyba sa nemaze v RJ neda sa .. musia sa resetnut Crash data ... obycajnym VAGo to neidem .... aspon co ja viem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 (editace) Dnes jsem se do toho pustil..zjistil jsem,že airbag ve volantu je a u spolujezdce chybí. Vyndal jsem kastlík,ale nikde se mi nepodařilo najít konektor na airbag spolujezdce??? Zadní pásy byly seklý,tak jsem je vymontoval a chystám se do nich podívat,jestli to pujde ještě zprovoznit. Diag.mi hlásí 5chyb airbagu..nevíte někdo co je to za chyby nebo je to všech 5 chyb kvuli chybějícímu airbagu? Díky Editováno: 22. Březen 2013, autor: Roy Jones jr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Musí se reaktivovat jednotka airbagů.Umím to-Severní Morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 také mohu pomoci s reaktivací řídících jednotek airbagů Strakonice - jižní Čechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.