Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahojte,

dnes som demntoval pruziny na automaticke otvaranie kufru. Lava vzpera bez problemov. Ale ked som daval dole pravu tak mi pravdepodobne odpadla matica, ktora je privarena vo vnutri karoserie ako je vzpera uchytena dole. ostala mi tam iba diera bez zavitu. Co s tym? da sa nejako rozobrat tapacir a dostat do vnutra karoserie alebo sa mozem rozlucit s pravo vzperou a mozem si na podopieranie kufru zadovazit daku palicku?

Diky

Da sa to opravit.!!! Treba tam vlozit povodnu maticu alebo treba tam nanitovat maticu.;)

• Autor

jj podarilo sa mi vytiahnut tu povodu...len je otazka ci to tam dokaze niekto cez ten malicky otvor privarit...alebo ju tam mam proste iba dat a z druhej strany dotiahnut vzperu (bez privarenia matice?)..tu fotopost-19806-0-24904300-1313673736_thumb.jpost-19806-0-00696600-1313673745_thumb.j

Treba z druhej strany dat tam povodnu maticu a poriadne dotiahnut.:)

Keby to niekto zvaral da sa to. Tak ti zhori lak a budes to musiet dat nastriekat.

Jen nechápu, jak se ti to podařilo, vzpěra se sundává podebráním té kovové spony na lůžku čepu a vysunutím z hlavice. Hlavice zůstává na autě !

Jednoducho. Matica bola zle privarena-pribodovana o karoseriu. Pajko uz len vytiahol tlmic spolu z capom.;)

• Autor

no myslel som na tom ze mi ohori lak ale zas sa bojim ze ked to dotiahnem tak to casom povoli....keby sa to zvaralo elektrikou tiez to ohori?

• Autor

to kajman no podairlo sa mi to tak ze som uplny blb :)

to prochy diky dotiahol som to a vyzera ze to dobre drzi

PAJKO::palec2: Podarilo sa ti to tak ze namiesto abi si ten cap

dotahoval si to povoloval. Ze???

Obcas tu vzperu-cap skontroluj ci sa to nepovolilo.

Alebo dobehni ku mne a dame na to zaistovac skrutiek a uz sa ti to nepovoli v zivote.:p:)

• Autor

prochy ja som odtahoval tu skrutku na vzpere lebo som myslel ze vzpera sa tak edmontuje lenze ono to mozno uz tymi pruzinami bolo dake posahane, tym ze tam bolo velke pnutie a jedno s druhym tak to skratka nevydrzalo...stavalo sa ze som mal tie vzpery sem tam uvolnene...teraz som to poriadne dotiahol a sem tam to prekontrolujem...ale snad to udrzi

• 6 měsíců později...

Zdravím, mám ten stejný problém, čep mi sice drží, ale potřebuju ho dotáhnout, bohužel se protáčí. Jak se dostat k matce na druhé straně? Sundáním plastu v interieru na posledním sloupku? Jak ten plast sundat, nedaří se mi ho dát dolů.Dík za každou radu.

• Autor

je to tam iba zacvaknute treba to strhnut dole...potom sa k tomu dostanes...mne sa to podarilo...poriadne som to dotiahol a odvtedy to drzi

Mám combi, stačí sundat ten boční světlý plast nebo musím prvně sundat prostřední u střechy?

• Autor

mysilm ze som musel dat dole aj ten prostredny co na konci strechy ...vsetko je to tam iba zacvaknute treba to davat dole tahom, nijako to nepac lebo si mozes poskodit ten plast

Dík za radu, stačilo mi vycvaknout jen jednu uchytku blíže okna (celkem dřina) a prstama jsem se dostal na matku, takže se podařilo pořádně dotáhnout klíčem :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.