hoffman Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 omlouvám se ale potřebuju rchlou radu tak zakládám nové téma,.... včera jsem měnil tlumič, možná jsem trochu hnul s čidlem abs na přednim kole... nejsem si jistej,... jakmile jedu víc jak 80km/h tak se mi rozbliká kontrolka brzd, rozsvítí abs + asr, 3x zapípá přístrojovka a musim restartovat motor,.... navíc při jakékoliv rychlosti a převodu po sundaní nohy z plynu motor cca ještě 200metrů jede jako bych držel plyn, ubere to při sešlápnutí spojky ale občas se to zapne i samo ale nezrychluje to, pouze 2x se mi stalo že po sešlápnutí spojky šly otáčky do omezovače.... nemyslim že by to bylo tempomatem protože jsem zkoušel ho i přes pc vypnout,... a někde na cestě plynu to taky asi nebude... prosím radu,.. váha vzduchu-? turbo? nebo jen to čidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 musíš si vzpomenout, co vše jsi rozdělával. ale začal bych od čidla - napoj to na pc, trochu rozjeď a koukni v řj brzd, jestli všechny kola ukazují stejnou rychlost. jinak když svítí kontrolka, tak tam musí být i nějaká chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffman Vloženo 22. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 píchl jsem to na kompa a vyjela mi chyba rozdílné otáčky kol,.,.. asi to bude tim že jsem tam dal dopředu větší gumy,,,?... může to i přidávat? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 všechny 4kola musí mít stejný obvod, dej tam stejný kola ako máš na zadku a bude pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 no jo, to jsi ale zapomněl dodat, že jsou tam jiné kola. dělá to funkce MSR - zabraňuje zablokování kol při prudkém podřazení tak, že přidá trochu plyn. při rozdílných průměrech kol to takhle "zlobí". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.