Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

omlouvám se ale potřebuju rchlou radu tak zakládám nové téma,.... včera jsem měnil tlumič, možná jsem trochu hnul s čidlem abs na přednim kole... nejsem si jistej,... jakmile jedu víc jak 80km/h tak se mi rozbliká kontrolka brzd, rozsvítí abs + asr, 3x zapípá přístrojovka a musim restartovat motor,.... navíc při jakékoliv rychlosti a převodu po sundaní nohy z plynu motor cca ještě 200metrů jede jako bych držel plyn, ubere to při sešlápnutí spojky ale občas se to zapne i samo ale nezrychluje to, pouze 2x se mi stalo že po sešlápnutí spojky šly otáčky do omezovače.... nemyslim že by to bylo tempomatem protože jsem zkoušel ho i přes pc vypnout,... a někde na cestě plynu to taky asi nebude... prosím radu,.. váha vzduchu-? turbo? nebo jen to čidlo?

musíš si vzpomenout, co vše jsi rozdělával. ale začal bych od čidla - napoj to na pc, trochu rozjeď a koukni v řj brzd, jestli všechny kola ukazují stejnou rychlost.

jinak když svítí kontrolka, tak tam musí být i nějaká chyba.

• Autor

píchl jsem to na kompa a vyjela mi chyba rozdílné otáčky kol,.,.. asi to bude tim že jsem tam dal dopředu větší gumy,,,?... může to i přidávat? ..

všechny 4kola musí mít stejný obvod, dej tam stejný kola ako máš na zadku a bude pokoj ;)

no jo, to jsi ale zapomněl dodat, že jsou tam jiné kola. dělá to funkce MSR - zabraňuje zablokování kol při prudkém podřazení tak, že přidá trochu plyn. při rozdílných průměrech kol to takhle "zlobí".

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.