Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrá den,

Včera jsem měnil přední část výztuhy FELICIE rv. 99. Omylem jsem si však zabouch kapotu, a ta momentálně nejde otevřít, nevyskočí pojistka.

Povedlo se mi odmontovat světla, tudíž se ze zadu k zámku dostanu, ale nenašel jsem způsob, jakým ho otevřít.

Proto prosím o radu, jak tento zámek otevřít v této situaci, děkuji.

Ked dosiahneš po zamok tak je už dobre. Pozri jeden obrazok zamku napriklad na škoda autodily a mal by si tam vidieť kde je lanko zakapčane a to potiahneš. Ale nech ti pomahaju stlačať kapotu aby lahšie otvoril zamok.

• Autor

Ked dosiahneš po zamok tak je už dobre. Pozri jeden obrazok zamku napriklad na škoda autodily a mal by si tam vidieť kde je lanko zakapčane a to potiahneš. Ale nech ti pomahaju stlačať kapotu aby lahšie otvoril zamok.

Dosáhnu na lanko od spodního zámku, ale když za něj zatáznu, nic se neděje :(

To stredove lanko ťahaš nie vonkajšiu špiralu.

• Autor

To stredove lanko ťahaš nie vonkajšiu špiralu.

Prostě mi to nijak nejde. Ten zámek drží v tom spodmí dílu ne za hák, ale kdesi dole.

• 1 rok později...

Zdravím,

potřebuji od vás poradit. Po tom co jsem sletěl do pole mi nejde otevřít kapota. Trošku mám ohlej i chladič a pár krycích plechů, jinak je vše ok.

A já potřebuju vědět jak jí otevřít z venku pokud to nějak jde. U řidiče jak je ta páčka s táhlem tak to dám nadoraz a nic se neděje, zkoušel jsem zachytit i samotný táhlo kombinačkama ale nic.

Je možný že se to celý nějak blbě hlo a ten zámek nepovolí, nevím si rady.

Jestli se s tím někdo setkal nebo jestli má nějakej tip, prosím napište to :)

děkuju

mě se to taky jednou podělalo tak jsem vzal siky a jak máš tu páčku pod palubkou tak jsem těma sikama nebo kombinačkama za tu strunku pořádně zatáhnul a kapota odskočila,pak stačilo tu celou strunu u zámku zkrátit

• 2 týdny později...

Měl jsem stejný problém. Musíš pod auto a tam se neotvírá klsicky jak to bylo kdysi u škodovek, ale to táhlo pohne se segmentem, který teprve otevře zámek. Je to stejný jako u zadních dveří, pokud máš otvítání vedle sedačky řidiče. Podívej se tam jak to funguje. Potom teda musíš delším šroubovákem nahradit ten segment, já ho měl orezlý a zohýbaný.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.