JasteR Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 z tveho vyberu dezentydalsi inspirace http://www.cartechgroup.cz/?eshop&kid=17-quot-_501 hlavne ty vittoria a turba jsou za tu cenu Vitto ma pokud vim Ronal R39, delaj se u nas v JC, ale ty nemusim. Ty Allesia Turbo nevypadaj nejhur, ale Italsky alu nemusim, nemam dobre zkusenosti, jsou mekci nez treba nemacka kola a vydrzej min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 já sem hotovej z těhle 18´ - tuším že sou to z origo příslušenctví pro OCT II Zda se me to, nebo je podobnost ciste nahodna? Brock B14 vypadaj uplne stejne akorat maj lepsi lakovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Kdybych se rohodoval mezi Těmi jako ty, bral bych ty Dezenty. Teda ad 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Asi pudu do Dezent F ta povochova uprava je moc pekna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Asi pudu do Dezent F ta povochova uprava je moc pekna. Dnes jsem ta Fka viděl nživo na černé Oktě a řek bych dobrá volba.Proti simulátorům docela mrda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 z tveho vyberu dezentydalsi inspirace http://www.cartechgroup.cz/?eshop&kid=17-quot-_501 hlavne ty vittoria a turba jsou za tu cenu Vitto ma pokud vim Ronal R39, delaj se u nas v JC, ale ty nemusim. Ty Allesia Turbo nevypadaj nejhur, ale Italsky alu nemusim, nemam dobre zkusenosti, jsou mekci nez treba nemacka kola a vydrzej min. myslel jsem kola Alessio Vittoria http://www.cartechgroup.cz/?detail&did=3896&kid=501 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Asi pudu do Dezent F ta povochova uprava je moc pekna. Dnes jsem ta Fka viděl nživo na černé Oktě a řek bych dobrá volba.Proti simulátorům docela mrda. Vim, simulator hodne u tehlech kol zkresluje, taky sem se divil kdyz jsem je videl na tom pasiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 z tveho vyberu dezentydalsi inspirace http://www.cartechgroup.cz/?eshop&kid=17-quot-_501 hlavne ty vittoria a turba jsou za tu cenu Vitto ma pokud vim Ronal R39, delaj se u nas v JC, ale ty nemusim. Ty Allesia Turbo nevypadaj nejhur, ale Italsky alu nemusim, nemam dobre zkusenosti, jsou mekci nez treba nemacka kola a vydrzej min. myslel jsem kola Alessio Vittoria http://www.cartechgroup.cz/?detail&did=3896&kid=501 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 já sem hotovej z těhle 18´ - tuším že sou to z origo příslušenctví pro OCT II Včera jsem je viděl na kombajnu a jsou mooooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 také jsem to dlouho řešil, ale nakonec jsem koupil origo RS 17´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 také jsem to dlouho řešil, ale nakonec jsem koupil origo RS 17´ ...vypada to dobre, jeste snizit a bude to super. Za kolik si je sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Octavka TDI Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 ....do snížení nepůjdu, takhle to sedí dobře a ani to není tvrdé. V zimě jezdím hodně na hory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 já sem hotovej z těhle 18´ - tuším že sou to z origo příslušenctví pro OCT II Zda se me to, nebo je podobnost ciste nahodna? Brock B14 vypadaj uplne stejne akorat maj lepsi lakovani. Podle obrázků to vypadá uplně stejně a i ta cena je dost podobná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Kluci potřebuju nutně pomoct. Chci si koupit kola rohoduju se mezi obr.1 a 2. Ale hlavně se chci zeptat jaký etéčko, chci aby ty kola byly zároveň s blatníkem. obr.1 R16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 obr.2 R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Kluci potřebuju nutně pomoct. Chci si koupit kola rohoduju se mezi obr.1 a 2. Ale hlavně se chci zeptat jaký etéčko, chci aby ty kola byly zároveň s blatníkem.obr.1 R16 ET nejlip podle technicaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Tak uz me konecne dorazily, jeste nazout, vyvazit a bude to Dezent F 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Tak jsem obědnal tyto R16 7J ET35 měli by přijít v pátek pak hodím foto jak vypadaj na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tak uz je mam konecne na aute 17" Dezent F +Pirelli PZero Nero 215/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Moooooc mooooc hezky pane !!! I kdyz ja sem zastancem SPIDERů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 A abych nezapomel ... Pneu ... NO.1 .. stejna volba jako ja i s rozmerem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Gratulace,pěkný kolečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Vítej konečně mezi auty Dobrá volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Pokud muzu mit zde svuj nazor, tak nasledovny:Doporucuji Dezent F, ne proto, ze je mam, libi se mi treba i ty Repliky, ale Dezent F maji jednu obrovskou prednost a to takovou, ze je bez problemu zapises do TP, coz se u ostatnich vyobrazenych nedockas. Take se dobre mejou a titanova uprava je moc hezka... Ale je to tva vec. Spidery ma dnes moooc Octavek, je to jako RS naraznik... určitě bych si nekoupil kola,která se mi nelígí,jen proto,že jdou zapsat do TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.