Přejít na obsah

tlak vzduchu v chladiacom systeme

edy289CF

Doporučené příspěvky

ahojte potrebujem pomoc mam octavku 1,8 20V turbo inac RS znicoho nic mi zacala oktavka stracat vykon pri dlhej trase ked som trosku viac pritlacil plyn

napadlo ma skontrolovat nadobku z vodou ked som v minulosti mal taky problem u BMW tak som ju otvoril a v nadobe sa voda spravala ako ked varite vodu v rych.kanvici plno vzduchu a chladic dole upne studeni ked vzduch vysiel tak voda zacala cirkulovat ale po jazde zase to iste plno vzduvhu tak

bolo mi povdane ze je to tesnenie pod hlavou chybne alebo prasknuta hlava vsetko som dal skontrolovat pomenit tesnenia chladic termostat pretlakovat hlavu atd a stale to roby tak nahodov neviete mi niekto poradit pommmmoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahojte skontroloval som vsetko dal som nove rozvody termostat uz druhy a vymenil som aj chladic uz fakt neviem co sa deje ale zistil som to ze ked na aute idem pomali to je mach do 100km tak auto ide pohodovo voda cirkuluje a spusti sa aj chladenie ventilator ale ako nahle mu trosku viac pridam tak je to tu z autom zacne skubat a nepusti ma dalej a uz viem ze je vzduch v chladiacom sisteme bolo mi povedane ze to moze robit aj turbo ked je chladene vodou ked sa ochladzuje ze je tam nieaka vôla alebo prasklina alebo najhorsi pripad ze je prasknuty blok motora

Odkaz ke komentáři

ahoj tak vičko na nadobe som vymenil pomenil som vsetko co sa da a co by mohol bit problem a preco riesim chladiaci sistem lebo vzduch sa mi vytvori hned pred vstupom vody do chladica akurat tam kde je snimac teploty aj ten som vymenil dva krat a stale to iste teplota stale rovnaka a myslim si preto ze je to voda lebo to iste mi robyl bavorak a ked sa prehrial aj ked to neukazal tak voda vyvrela a auto prestalo ist a spomalovalo a to iste mi robi octavka uz som v koncoch a voda mi vobec nemizne len hadice su tak natlakovane ze len cakam ktora streli od tlaku

Editováno: , autor: edy289CF
Odkaz ke komentáři

vodna pumpa je nova dal som tam pumpu od fy INA a aj kompletne rozvody INA hlava pretlakovana tesnenie a sruby vymenene termostat taktiez viko nadoby nove hadice a chladic novy a dnes som dal aj magneticky ventil a vahu vzduchu novu a je to stale rovnake do 3tis otacok pohoda a nad 3 tis s autom po dlksej trase zacne rhat ide neide vypne turbo ked otvorim vyko nadoby vzduch vyjde a aoto potom slape pokial mu zase nenalozim

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...