Gil Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 2 potrema : http://www.1m.cz/detail/2547/nokia-cark-7w...free-bluetooth/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 mám parrot ck 3100 a nedám na něj dopustit člověk je sklerotik a tak nemusím na telefon vůbec myslet sednu do auta telefon třeba v kapse a hf zapojeno.žádné držáky a prasečiny a největší výhoda univerzálnost k telefonům já ma SE a mánželka nokii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Tak já jsem si včera koupil Parrota. Jsem zvedavej na instalaci. Jak to bude. Jinak chtěl bych se zeptat,poprosit pokuď někdo má parrota, jestli by nemohl hodit sem fotky s instalace, hlavne fotku kde ho ma přidělanej na palubce. Vahám, mam vybraný dvě mista a nevím který Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 mě se zamlouvala tahle montáž, osobně bych si udělal stejné provedení ale umístil bych ho nalevo vedle budíků http://www.rachot.com/montaze/85/skodafabia/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 zajimavé, zajimavé ale tenhle parrot se mi nezamlouval :/ proto mam ten muj ale diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 nene, spíš ukazuju možnost instalace. já nakonec používám pouze BT sluchátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 jasny i tak dekuju asi to do středu palubky hned k ofukum mezi ně nějak, to bude nejlepší misto. teď vymyslet jestli nejakej jinej držak viz ten rachot, nebo jejich co je v balení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Používám originální sadu od Nokie CK-15W a jsem spokojený.Zkusím najit fotku a dám to sem později.Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 ja mam parrota takto pod radiem (sorry za foto, ale lepší ted nemam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Diky, no ja ho dam asi tam jak maš PDA nějak Jinak komunikuje ti to s asusem krasne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 kodemi: Asus byl jen kvuli navigaci, ted uz ho nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Aha Já jen že jeden pán mi řikal že měl problemy s mio apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Kodemi: ted mam komunikator zn. HTC (telefon, navi...vse v jednom) a komunikuje to s parrotem uplne v pohode i treba pri zapnute navi....tj. jeden pristroj najednou telefonuje i naviguje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 a instaloval jsi parrot sam nebo nekdo tobe? me bude ted eletrikar delat magicar takze asi i tohle najednou se udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) instaloval jsem si to sám, pokud jsi aspon trochu zručnej není to vubec žadnej problem Editováno: 1. leden 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Jsem dnes namontil modrozubku (bluetooth) od Alpine, dlouho jsem přemýšlel kam dát mikrofon, pak mě napadlo vrtnout dírku do toho prázdnýho tlačítka vedle ASR a nevypadá to špatně, foceno mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Zajimavé, ja dneska budu delat parrotta s dalšima vecma do eletriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Mám origo sadu od Nokie a jsem spokojený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Taky zajimavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibi Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Poraďťe! Mám Fábiu 1,2 HTP 12v r.v.2005 v ktorej mám namontovaný ATHOS 1202-reset2 ,s handsfree (HF03) a rádio Panasonic CQ-C1301NE. Rád by som vedel, či sa dá handsfree prepojiť s týmto typom rádia a keď áno, tak ako. Prosím prepáčte ak je môj príspevok špatne formulovaný, alebo na špatnom mieste, ale moc sa v týcho veciach nevyznám . za odpoveď vopred ďakujem. Tibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 to nie je otázka do skoda fora ale skor na výrobcu rádia ci sa k nemu dá pripiojit hf a ako. s typom vozidla a jeho motorizaciou ani znackou to nema nic spolocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibi Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Myslel som len či náhodou nemal niekto podobný problém a v prípade ,že sa mu ho podarilo vyriešiť, mohol by mi poradiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 (editace) budeš potřebovat tohle....... http://www.stualarm.cz/produkt/06-050-tel-...-z-hf-do-repro/ Editováno: 18. Prosinec 2008, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibi Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Ďakujem. Je to asi presne to , čo som myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 (editace) Tak jsem si k vánocům taky dostal Parrota. Konkrétně MK-6000. S mým HTCčkem šlapě pěkně, MP3 hrajou taky super. Ale jeden problém mám. Nevím proč, ale po vypnutí HF (zapalování) se zapne MUTE a radio (Symphony) se přepne do režimu Phone a tak zůstane. Porád, celou noc, víc jsem nezkoušel nebo nenastartuju. Tak jsem tu funkci v radiu vypnul. Nemá někdo nějakej tip. Mi to spíš přijde jako závada. Jak vám funguje Parrot se Symphony? Dík všem za info. Ještě jedna věc mi na ní vadí, ale to bude vlastnost se kterou nic neudělám. Zvuk je o něco opožděný, při MP3 to neva, ale když si v HTCčku pustím film, je zvuk asi 2 - 3s za obrazem a to se fakt nedá. A druhá věc, pravděpodobně souvisí s tou první, při navigaci než HF přepne z radia na mobil není slyšet kousek hlášky, při poslouchání MP3 z mobilu to je v poho. Páč vlastně nepřepíná. EDIT: Nevíte kdo u nás dělá autorizovanej servis pro Parrota, že bych se poptal u odborníků? Editováno: 1. leden 2009, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.