Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pekne, ja mam 2ks z ORSII za 1800,- -_-

Takže jeden za 900 bych si vzal, kdyžtak ti pošlu SZ s adresou :smich::smich::smich::smich:

Za takovou cenu se koženej volant blbě schání za pouhých 900kč za to bych ho taky bral

Multifunkční z OII da OI nikdy nepůjde.Za 1 jde po Linu,jak tu někdo psal,za druhé signál zpracovává jednotka elektroniky sloupku řízení

Jojo, vtipalci, spatne jsem to napsal, no :p:p

Multifunkční z OII da OI nikdy nepůjde.Za 1 jde po Linu,jak tu někdo psal,za druhé signál zpracovává jednotka elektroniky sloupku řízení

jo to je ono :doh tohle slovní spojení tam padlo když mi to vysvětlovali. Jednotka elektroniky ve sloupku řízení. Podvolantová jednotka tomu říkali... já jsem ale :blbec:

Upraveno od Aidolon

k tomu volantu ale musíš mít origo radio ne?jestli se nepletu!no,tak se mrkni na kody a možnázjistíš to co já,že tam origo radio nebylo a že ho tam někdo dodal,jde o to aby to pak komunikovalo to nevím!

jinak ostuda pro škodovku je ta,že dali kompletně reproduktory i výškové,anténu ale radio nee!a to mám SLX což by měla být maximálka(údajně)!

SLX se označovala výbava Octávek do roku 99,kdy se ani multif.volant nedával :D:D

SLX se označovala výbava Octávek do roku 99,kdy se ani multif.volant nedával :D:D

díky,jsem zase chytřejší o kousek!ale já jsem neměl na mysli jestli mi to tam půjde,já chtěl poukázat na ostudu koncernu,jinak spíš by si měl odpovědět kolegovi jestli mu to bude fachčit s jiným radiem než k tomu dodaným,tzn.jestli jsou ty ovlaldače funkční na všechna origo radia!vím že renault používá blaupunkt a tam to mezi sebou prohodit nejde!!!

ja som mal tiez SLX a radio bolo za priplatok. SLX mala iba "pripravu pre radio s 8 reproduktormi"

nebyla náhodou maximální výbava GLX ??? B)

ne,SLX.Ono to potom doplńovali s rokem výroby

Neníte někdo na prodej multifunkční volant na O1 s kabeláží apod. ?

Neníte někdo na prodej multifunkční volant na O1 s kabeláží apod. ?

jj taky bych jeden bral ... a nemate nekdo nahodou fotku jak vypada? :t

Chi chi dnes si pro něj jdu na poštu, komplet všechno všecičko, tak já vám ho pak vyfotim a dám sem abyste mohli slintat :t:t:t

No ty jsi ale ošklivej

Chi chi dnes si pro něj jdu na poštu, komplet všechno všecičko, tak já vám ho pak vyfotim a dám sem abyste mohli slintat :t:t:t

a kolik na ty poste za nej nechas? ... treba me to slintani prejde :prc::D:smich:

Chi chi dnes si pro něj jdu na poštu, komplet všechno všecičko, tak já vám ho pak vyfotim a dám sem abyste mohli slintat  :t  :t  :t

a kolik na ty poste za nej nechas? ... treba me to slintani prejde :prc::D:smich:

No to tě teda přejde... 7 tis :unsure::unsure: Ale je to fakt komplet, žádné další starosti se sháněním. Stačí že jsem ho skoro půl roku sháněl....

Tak tu je, už na něj slintám, modlim se k němu, představuju si jaké to bude až bude v Ellie hmmm, to bude luxusní požitek!!!!!!!! A je kožený, hmmmm :p:p:p

Fotečka je udělaná prodejcem. Udělám pak návod a fotodokumentaci z montáže. Ale až po zkouškovém období, tj. koncem února

post-25-1170683241.jpg

Tak mi ho hergot pochvalte, ne? :D:D:wub:

Je to super, v jednom autě to mám a jsem pěkně rozmazlenej. Jenom závidím.

Doufám že montáž nezkurv.m :-) Já totiž dokážu všechno, jako zkurv.t. Jsem si ted pořídil kvůli VAGU nový notebook s váhou 1,5 kg a to už se tešim až to napojim... TADÁ 400 příspěvků!!!

To je tedy paráda, tak ať se Ti to povede!! Já mám zálusk na RS1 nebo RS2!! Hele a proč je dole rozdělený!!?? :o

řekl bych, že je tam sešitá kůže... :doh

přesně tak je tam šev :D

přesně tak je tam šev :D

přece šev se dává vždy nahoru ne?abys měl označený jak máš natočený kola jako v rally nee?????

jinak pěknej volantík!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.