Přejít na obsah

volant z OII do OI


redrat

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Zdravim, dostal jsem se poměrně hodně lacino k novému volantu z OII s multifunkcí. Otázka je jestli se to dá zprovoznit i v OI? Ptal jsem se na toto téma guru tohoto fora a ten NEVĚDĚL!! Tak se ptám v placu. Vím, že volant do OI jde, musí se překopat konektor k bagu. Můžu mít i ŘJ, kabely... Nevíte někdo? Nebo půjde s jednotkou starého volantu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

No tak asi takhle. Volant OII do OI dát jde a není to takový problém, musí se předělat konektror bagu. Multifunkce je složitější. S někym jsem se tady o tom bavil, ale nevim už s kym. Oba jsem skončili stejně. Multifunkční volant svítil, rozumněj jeho tlačítka, ale to je všechno. Dal jsem to svýmu brantrancovi, co dělá v servise a zabývali se tam tim skoro všichni elektrikáři, ale nechodí to. Možná na to jenom nepřišli, přes veškerou jim dostupnou dokumentace. Je tam problém s komunikací řídící jednotky. Tak jsem to zabalil a koupil multifunkci z OI, protože nemám čas dávat jim furt auto na pokusy a pak jim přispívat na pivo, když výsledek nikde. Ty jo, třeba to dělali naschvál :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...