Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Multifunkční z OII da OI nikdy nepůjde.Za 1 jde po Linu,jak tu někdo psal,za druhé signál zpracovává jednotka elektroniky sloupku řízení

jo to je ono :doh tohle slovní spojení tam padlo když mi to vysvětlovali. Jednotka elektroniky ve sloupku řízení. Podvolantová jednotka tomu říkali... já jsem ale :blbec:

Editováno: , autor: Aidolon
Vloženo

k tomu volantu ale musíš mít origo radio ne?jestli se nepletu!no,tak se mrkni na kody a možnázjistíš to co já,že tam origo radio nebylo a že ho tam někdo dodal,jde o to aby to pak komunikovalo to nevím!

jinak ostuda pro škodovku je ta,že dali kompletně reproduktory i výškové,anténu ale radio nee!a to mám SLX což by měla být maximálka(údajně)!

Vloženo
SLX se označovala výbava Octávek do roku 99,kdy se ani multif.volant nedával :D:D

díky,jsem zase chytřejší o kousek!ale já jsem neměl na mysli jestli mi to tam půjde,já chtěl poukázat na ostudu koncernu,jinak spíš by si měl odpovědět kolegovi jestli mu to bude fachčit s jiným radiem než k tomu dodaným,tzn.jestli jsou ty ovlaldače funkční na všechna origo radia!vím že renault používá blaupunkt a tam to mezi sebou prohodit nejde!!!

Vloženo
Chi chi dnes si pro něj jdu na poštu, komplet všechno všecičko, tak já vám ho pak vyfotim a dám sem abyste mohli slintat :t:t:t

a kolik na ty poste za nej nechas? ... treba me to slintani prejde :prc::D:smich:

Vloženo
Chi chi dnes si pro něj jdu na poštu, komplet všechno všecičko, tak já vám ho pak vyfotim a dám sem abyste mohli slintat  :t  :t  :t

a kolik na ty poste za nej nechas? ... treba me to slintani prejde :prc::D:smich:

No to tě teda přejde... 7 tis :unsure::unsure: Ale je to fakt komplet, žádné další starosti se sháněním. Stačí že jsem ho skoro půl roku sháněl....

Vloženo

Tak tu je, už na něj slintám, modlim se k němu, představuju si jaké to bude až bude v Ellie hmmm, to bude luxusní požitek!!!!!!!! A je kožený, hmmmm :p:p:p

Fotečka je udělaná prodejcem. Udělám pak návod a fotodokumentaci z montáže. Ale až po zkouškovém období, tj. koncem února

post-25-1170683241.jpg

Vloženo

Doufám že montáž nezkurv.m :-) Já totiž dokážu všechno, jako zkurv.t. Jsem si ted pořídil kvůli VAGU nový notebook s váhou 1,5 kg a to už se tešim až to napojim... TADÁ 400 příspěvků!!!

Vloženo
řekl bych, že je tam sešitá kůže... :doh

přesně tak je tam šev :D

přece šev se dává vždy nahoru ne?abys měl označený jak máš natočený kola jako v rally nee?????

jinak pěknej volantík!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...