Aidolon Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Pekne, ja mam 2ks z ORSII za 1800,- Takže jeden za 900 bych si vzal, kdyžtak ti pošlu SZ s adresou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brony Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Za takovou cenu se koženej volant blbě schání za pouhých 900kč za to bych ho taky bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Multifunkční z OII da OI nikdy nepůjde.Za 1 jde po Linu,jak tu někdo psal,za druhé signál zpracovává jednotka elektroniky sloupku řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Jojo, vtipalci, spatne jsem to napsal, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Multifunkční z OII da OI nikdy nepůjde.Za 1 jde po Linu,jak tu někdo psal,za druhé signál zpracovává jednotka elektroniky sloupku řízení jo to je ono tohle slovní spojení tam padlo když mi to vysvětlovali. Jednotka elektroniky ve sloupku řízení. Podvolantová jednotka tomu říkali... já jsem ale Editováno: 3. Únor 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 k tomu volantu ale musíš mít origo radio ne?jestli se nepletu!no,tak se mrkni na kody a možnázjistíš to co já,že tam origo radio nebylo a že ho tam někdo dodal,jde o to aby to pak komunikovalo to nevím! jinak ostuda pro škodovku je ta,že dali kompletně reproduktory i výškové,anténu ale radio nee!a to mám SLX což by měla být maximálka(údajně)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 SLX se označovala výbava Octávek do roku 99,kdy se ani multif.volant nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 SLX se označovala výbava Octávek do roku 99,kdy se ani multif.volant nedával díky,jsem zase chytřejší o kousek!ale já jsem neměl na mysli jestli mi to tam půjde,já chtěl poukázat na ostudu koncernu,jinak spíš by si měl odpovědět kolegovi jestli mu to bude fachčit s jiným radiem než k tomu dodaným,tzn.jestli jsou ty ovlaldače funkční na všechna origo radia!vím že renault používá blaupunkt a tam to mezi sebou prohodit nejde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ja som mal tiez SLX a radio bolo za priplatok. SLX mala iba "pripravu pre radio s 8 reproduktormi" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 nebyla náhodou maximální výbava GLX ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ne,SLX.Ono to potom doplńovali s rokem výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Neníte někdo na prodej multifunkční volant na O1 s kabeláží apod. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Neníte někdo na prodej multifunkční volant na O1 s kabeláží apod. ? jj taky bych jeden bral ... a nemate nekdo nahodou fotku jak vypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Chi chi dnes si pro něj jdu na poštu, komplet všechno všecičko, tak já vám ho pak vyfotim a dám sem abyste mohli slintat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 No ty jsi ale ošklivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Chi chi dnes si pro něj jdu na poštu, komplet všechno všecičko, tak já vám ho pak vyfotim a dám sem abyste mohli slintat a kolik na ty poste za nej nechas? ... treba me to slintani prejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Chi chi dnes si pro něj jdu na poštu, komplet všechno všecičko, tak já vám ho pak vyfotim a dám sem abyste mohli slintat a kolik na ty poste za nej nechas? ... treba me to slintani prejde No to tě teda přejde... 7 tis Ale je to fakt komplet, žádné další starosti se sháněním. Stačí že jsem ho skoro půl roku sháněl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Tak tu je, už na něj slintám, modlim se k němu, představuju si jaké to bude až bude v Ellie hmmm, to bude luxusní požitek!!!!!!!! A je kožený, hmmmm Fotečka je udělaná prodejcem. Udělám pak návod a fotodokumentaci z montáže. Ale až po zkouškovém období, tj. koncem února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Tak mi ho hergot pochvalte, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Je to super, v jednom autě to mám a jsem pěkně rozmazlenej. Jenom závidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Doufám že montáž nezkurv.m :-) Já totiž dokážu všechno, jako zkurv.t. Jsem si ted pořídil kvůli VAGU nový notebook s váhou 1,5 kg a to už se tešim až to napojim... TADÁ 400 příspěvků!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 To je tedy paráda, tak ať se Ti to povede!! Já mám zálusk na RS1 nebo RS2!! Hele a proč je dole rozdělený!!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 řekl bych, že je tam sešitá kůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 řekl bych, že je tam sešitá kůže... přesně tak je tam šev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 řekl bych, že je tam sešitá kůže... přesně tak je tam šev přece šev se dává vždy nahoru ne?abys měl označený jak máš natočený kola jako v rally nee????? jinak pěknej volantík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.