Přejít na obsah

volant z OII do OI

redrat

Doporučené příspěvky

Tady máte vysvětleno,jak to u OII funguje

Jednotlivá tlačítka jsou odporově kódovaná. Při každém zapnutí zapalování načte volantová ŘJ MFL verzi tlačítek (Audio nebo Audio+Telefon). Při stisknutí tlačítka vyhodnotí E-Box (volantová ŘJ MFL) stlačené tlačítko a po jednodrátové sběrnici typu LIN Bus komunikuje s ŘJ MFL umístěnou v SMLS. ŘJ MFL umístěná v SMLS je napojena na sběrnici Konfortního CANu a překládá příkazy LINu na zprávy Konfotrního CANu. Ze sběrnice CAN si zprávy vyhodnocují ostatní ŘJ (rádio, navigace, interface telefonu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufám že montáž nezkurv.m :-) Já totiž dokážu všechno, jako zkurv.t. Jsem si ted pořídil kvůli VAGU nový notebook s váhou 1,5 kg a to už se tešim až to napojim... TADÁ 400 příspěvků!!!

To mi pripomina..... slecno, muzu si na vas sahnout? Ja totiz na co sahnu, to zkurvim lol

Odkaz ke komentáři

Jednotlivá tlačítka jsou odporově kódovaná. Při každém zapnutí zapalování načte volantová ŘJ MFL verzi tlačítek (Audio nebo Audio+Telefon). Při stisknutí tlačítka vyhodnotí E-Box (volantová ŘJ MFL) stlačené tlačítko a po jednodrátové sběrnici typu LIN Bus komunikuje s ŘJ MFL umístěnou v SMLS. ŘJ MFL umístěná v SMLS je napojena na sběrnici Konfortního CANu a překládá příkazy LINu na zprávy Konfotrního CANu. Ze sběrnice CAN si zprávy vyhodnocují ostatní ŘJ (rádio, navigace, interface telefonu)

Tak to je vyčerpávající!! To bych si asi raději objednal ten volant do nové O2 RS!!.......Až na ní našetřím..... :p

Odkaz ke komentáři

Tak a připadám si jako idiot... páč nevim vo co go :blbec::blbec:

Odkaz ke komentáři

Doufám že montáž nezkurv.m :-) Já totiž dokážu všechno, jako zkurv.t. Jsem si ted pořídil kvůli VAGU nový notebook s váhou 1,5 kg a to už se tešim až to napojim... TADÁ 400 příspěvků!!!

já mám taky novýho ntb a má jen 830 g heč ;););) (už mlčím :p )

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím  o něm. <_<

4-7tis. novej s bagem, ale v Oct.1 se me nelibi.

no kolem 6500,-

souhlass JasteRem,starsi 3ramenak je hezci...alespon v octe1

Věc názoru,jen se objevil k mání dvojkovej, :palec2: z RS I šel okamžitě do světa. :D

Odkaz ke komentáři

Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím  o něm. <_<

no kolem 6500,-

Věc názoru,jen se objevil k mání dvojkovej, :palec2: z RS I šel okamžitě do světa. :D

nechtel jsem rict ,ze je to volant nejak skaredej..to ne..proste se mi vic libi ten starej :)

zda se mi jakoby k tem kulatejsim tvarum vic sedel..ael jak rikas ,,kazdyho nazor,, ;)

Odkaz ke komentáři

no kolem 6500,-

Ja netvrdim, ze je skaredej, v ORS II se me celkem libil, ale v Oct.I je takovej divnej, ale je to samo kazdeho vec co si tam da.

Odkaz ke komentáři

no kolem 6500,-

Ani se nedivím.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

ono me ani tak nejde o to multifunkcni /spis jen to ze se mi libi a o kuzi/

jen jestli tam pujde,co tam prijde za bag a jestli bude fungovat a jestli bude troubit,

zkratka ho dat misto origo jen s tema funkcema co origo ma

edit - popripade orientacni cenu bagu

Editováno: , autor: zdsamct
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...