Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tady máte vysvětleno,jak to u OII funguje

Jednotlivá tlačítka jsou odporově kódovaná. Při každém zapnutí zapalování načte volantová ŘJ MFL verzi tlačítek (Audio nebo Audio+Telefon). Při stisknutí tlačítka vyhodnotí E-Box (volantová ŘJ MFL) stlačené tlačítko a po jednodrátové sběrnici typu LIN Bus komunikuje s ŘJ MFL umístěnou v SMLS. ŘJ MFL umístěná v SMLS je napojena na sběrnici Konfortního CANu a překládá příkazy LINu na zprávy Konfotrního CANu. Ze sběrnice CAN si zprávy vyhodnocují ostatní ŘJ (rádio, navigace, interface telefonu)

Doufám že montáž nezkurv.m :-) Já totiž dokážu všechno, jako zkurv.t. Jsem si ted pořídil kvůli VAGU nový notebook s váhou 1,5 kg a to už se tešim až to napojim... TADÁ 400 příspěvků!!!

To mi pripomina..... slecno, muzu si na vas sahnout? Ja totiz na co sahnu, to zkurvim lol

Jednotlivá tlačítka jsou odporově kódovaná. Při každém zapnutí zapalování načte volantová ŘJ MFL verzi tlačítek (Audio nebo Audio+Telefon). Při stisknutí tlačítka vyhodnotí E-Box (volantová ŘJ MFL) stlačené tlačítko a po jednodrátové sběrnici typu LIN Bus komunikuje s ŘJ MFL umístěnou v SMLS. ŘJ MFL umístěná v SMLS je napojena na sběrnici Konfortního CANu a překládá příkazy LINu na zprávy Konfotrního CANu. Ze sběrnice CAN si zprávy vyhodnocují ostatní ŘJ (rádio, navigace, interface telefonu)

Tak to je vyčerpávající!! To bych si asi raději objednal ten volant do nové O2 RS!!.......Až na ní našetřím..... :p

Tak a připadám si jako idiot... páč nevim vo co go :blbec::blbec:

Doufám že montáž nezkurv.m :-) Já totiž dokážu všechno, jako zkurv.t. Jsem si ted pořídil kvůli VAGU nový notebook s váhou 1,5 kg a to už se tešim až to napojim... TADÁ 400 příspěvků!!!

já mám taky novýho ntb a má jen 830 g heč ;););) (už mlčím :p )

já mám taky novýho ntb a má jen 830 g heč ;););) (už mlčím :p )

... a baterku v ruksaku ... :p

• 2 týdny později...

Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím o něm. <_<

post-25-1172090440.jpg

já mám taky novýho ntb a má jen 830 g heč  ;)  ;)  ;)  (už mlčím  :p )

... a baterku v ruksaku ... :p

S baterkou 910 g :t

Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím o něm. <_<

4-7tis. novej s bagem, ale v Oct.1 se me nelibi.

Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím  o něm. <_<

no kolem 6500,-

souhlass JasteRem,starsi 3ramenak je hezci...alespon v octe1

Za kolik se dá sehnat RS volant OctavieII. Ten kožený? Nevíte někdo přibližnou cenu? Přemýšlím  o něm. <_<

no kolem 6500,-

Věc názoru,jen se objevil k mání dvojkovej, :palec2: z RS I šel okamžitě do světa. :D

no kolem 6500,-

Věc názoru,jen se objevil k mání dvojkovej, :palec2: z RS I šel okamžitě do světa. :D

nechtel jsem rict ,ze je to volant nejak skaredej..to ne..proste se mi vic libi ten starej :)

zda se mi jakoby k tem kulatejsim tvarum vic sedel..ael jak rikas ,,kazdyho nazor,, ;)

no kolem 6500,-

Ja netvrdim, ze je skaredej, v ORS II se me celkem libil, ale v Oct.I je takovej divnej, ale je to samo kazdeho vec co si tam da.

no kolem 6500,-

Ani se nedivím.

No ten O1 RSvolant můžu mít za 4500,- a O2 RSvolant za 5000,-. Tak se rozhoduji. <_<

• 1 měsíc později...

ahoj,chtel bych se zeptat znalich jestli pujde tento volant do OI r.v 99 a co tam prijde asi za bag,pred ,facelift nebo nejakej jinej

diky

post-2881-1176038542_thumb.jpg

Upraveno od zdsamct

ahoj,chtel bych se zeptat znalich jestli pujde tento volant do OI r.v 99 a co tam prijde asi za bag,pred ,facelift nebo nejakej jinej

diky

RE: Tenhle je z OII ty maj jiny konektor, a maltifunkcni podle me na OI nerozchodis...

Na O1 se taky da sehnat multifunkcni volant ;)

ono me ani tak nejde o to multifunkcni /spis jen to ze se mi libi a o kuzi/

jen jestli tam pujde,co tam prijde za bag a jestli bude fungovat a jestli bude troubit,

zkratka ho dat misto origo jen s tema funkcema co origo ma

edit - popripade orientacni cenu bagu

Upraveno od zdsamct

Toto téma se tu probíralo a volant z OII nejede v OI je na jiným připojení

jde to, konetory se musi zmenit...mikl ma ve sve O1 volnat z OII RS...takze to jde ;)

hledejte nekde to tu ma ukazany

vim ze to tu nekde bylo,ale nemuzu to najit :(

nevite nekdo kde to je

uz neni potreba,prosim adminy o smazani,diky

uz neni potreba,prosim adminy o smazani,diky

mohu vyměnit za ten samý nový v kůži ale bez tlačítek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.