redroker Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Před rokem jsem si nechal vyměnit přední kotouče a destičky (felicie) a od té doby, hlavně při delší jízdě (po 30-60 min.) se začne od předních brzd linout pazvuk podobný jako když zatáčí tramvaj. Někdy držím přímý směr,dobrý, mírně pootočim volantem, třeba o 2-3cm doleva-doprava a začne to, podruhé je to třeba naopak. Když brzdím, samozřejmě to přestane,ale za malou chvilku znova.Málokdy pomůže když prudce přibrzdím a je klid. Vzal jsem na okružní 20km jízdu svého automechanika a zjistil že to jde od předních brzd. Sám neví, čím by to mohlo být,na druhou stranu mě uklidnil, že o nic závažného nejde, auto měl (kvůli jiné opravě) na zvedáku a nic nenašel. Zde je odkaz na ten pazvuk,nahráno mobilem u volantu, posuňte v nahrávce na 35sek.: www.uloz.to/10091742/pazvuk-amr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 (editace) zkusit srazit náběžné hrany na destičkách a pokud nepomůže, vyměnit destičky za jinou značku, někdo třeba udělá zářezy pilkou na železo šikmo do destiček, aby se drážkama odváděl prach z brždění Editováno: 29. Srpen 2011, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Vloženo 30. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 (editace) Jenže automechanik mi řekl, že v tomto směru,který jste uvedl, je vše v pořádku, že destičky nejsou přidřené ke kotouči.Navíc, neměl by se ten pazvuk postupně vytrácet, když se destičky postupně opotřubují? Jenže ono se to stupňuje, jak četnost kvílení tak hlasitost! Editováno: 30. Srpen 2011, autor: redroker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 daj tam platničky od iného výrobcu,ako tu už písal Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Vloženo 30. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 (editace) Automechanik tam dal samozřejmě ty nejlevnější,na netu jsem našel toto,může být?:http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=86038 Mám felicii combi 1.6 Editováno: 30. Srpen 2011, autor: redroker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 kukni sem http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0698151e-brzdove-desticky-predni-favorit-felicia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Zaklad je aj napisat akej znacky boli namontovane nove KOTUCE. Ferodo platnicky su O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Vloženo 30. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Díky, dám vědět jak jsem dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.