Jirka4x4 Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Pri koupi O1 1.9tdi 66kw AGR 4x4 r.v.99 jsem mel v knizce k obsluze v pytlicku tyhle dva integrace.je mozny,ze je tam nekdo mel kvuli zvyseni vykonu a pak je vyndal?diky moc za radu a pripadny dalsi jejich pouziti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 kazdopadne to je na zvyseni vykonu, na obe cisla (1037350931 a1037350932) najde google odkazy na chiptuning jestli jsi s autem spokojeny, jezdi dobre, tak bych to neresil, otazka je proc je vyndali, jestli byl nejaky problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Chtěli to prodat v "původním" stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 kdyz budu prodavat auto, tak bych urcite neresil, ze je tam chip, pokud je vse ok abych kuli tomu vyndaval RJ, rozebiral ji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 (editace) Nevím, tak mně to jen napadlo . Asi jsem jiný. Minimálně já bych to u prodávaného auta uvedl, že je čipované. Editováno: 30. Srpen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 nebo si to puvodni majitel poridil, ze to nekdy da do auta a driv auto prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka4x4 Vloženo 4. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Mel by nekdo zkusenosti s tim kam je presne napajet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Jako vtip dobré. Pokud neznáš původ, jaký čip to vlastně je, jestli jsou vůbec OK, apod., pak je s klidným svědomím hoď do popelnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.