Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hej, viem že by ti pasovalo aj hatch po úprave - ale na tvojom mieste by som tiež chcel combi. Možno bude pre teba najlepšia (ale najdrahšia) voľba ísť rovno do škodovky. Farba je mi jedno, to dám známemu prestriekať.

Vloženo (editace)

ten difúzor čo si tu teraz dal nepokrýva celú plochu zadného nárazníka, čo je ináč rozdiel medzi pred a po face, prikladám obrázky, ja chcem ten červený  :kol-47:

Edit: ináč súhlas, cena je super

post-58293-0-57306700-1393421599_thumb.j

post-58293-0-93508300-1393421608_thumb.j

Editováno: , autor: Marekbaty
Vloženo

No tak teraz neviem, v príspevku č.4 si písal niečo iné  :kol-28: , viem o popise "pouze pro hatchback od KT 13/2010". Zamýšľal som sa nad tým už dlhšie a mne to vychádza tak, že zadné nárazníky (uchytenie, tvar) by mohli byť rovnaké, porovnával som fotky, pozeral do etky a za tú cenu to risknem, keby bol problém tak ho strelím trebárs aj tu na bazar.

ifkoo1131: Tak tá cenovka z oba... mi je dobre známa, s poliakom som sa dnes dohodol, že mi to donesie k hraniciam - budem mať cca o dva týždne cestu poblíž tak si urobím malú odbočku

Vloženo

(pouze pro hatchback od KT 13/2010) - ako vravím, risknem to, za tú cenu to stojí. Cenovku máš na nete - veď si dával odkaz, si pozri, ale platiť budem až keď sa stretneme - tak uvidíme

Vloženo

Nie je to tajné, len ešte neviem -pokiaľ nemám nárazník v ruke a nebude pasovať - neriešim. Je to jeden známy môjho kolegu v práci, budem riešiť, keď to bude aktuálne - sľubil super cenu, takže tak

Vloženo

No tak teraz neviem, v príspevku č.4 si písal niečo iné  :kol-28: , viem o popise "pouze pro hatchback od KT 13/2010". Zamýšľal som sa nad tým už dlhšie a mne to vychádza tak, že zadné nárazníky (uchytenie, tvar) by mohli byť rovnaké, porovnával som fotky, pozeral do etky a za tú cenu to risknem, keby bol problém tak ho strelím trebárs aj tu na bazar.

No na tom odkaze je to navíc jen ten difuzor, ne celý nárazník, tak nevím, co s tím čarují, je to divné :D

Vycházím z toho, že proč by měnili uchycení uvnitř, když se zadek zvenku po faceliftu vůbec neměnil.

• o 4 týdny později...
Vloženo

nárazník mám, cez víkend na ňom prebehli menšie úpravy kvôli ťažnému a parkovacím senzorom, bez problémov pasuje na auto, idem ho dať striekať do farby - keď to bude nahodené, dám foto

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...