honzik Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 doufam ze to tu nikde neni ,mozna ze to ted davaji normalne. po prohlidce po 2 letech se mi na kapote zevnitr objevil tento stitek. newim jestli je to tim ze jsem jim trosku nadaval,neb mi nebyli schopni logicky tak abych to pochopil vysvetlit proc nemenili brzdovou kapalinu kdyz na nalepce a v servisni knizce je napsano ze se po 2 letech meni,proc mi nedolili olej do serva kdyz to maji napsano v predavacim protokolu,atd. nezapomeli vsak vymenit RJ motoru,presto ze jsem si na nic nestezoval (na zaruku- nechteli nic platit)- finta je v tom ze byla cipla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 tak to ať ji koukaj nakulit zpátky šmejdi!!, ty voee jaá už nesnášim škoda servisy!!!!!!uplně bliju ztech jejich neustálejch reklam jak jejich servisy sou uplně nejvíc nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Těchto štítku mám doma asi 20.Bylo nařízení od Škodovky tyto štítky lepit na auta,co přijely na garančku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 takze asi je narizeni skodovky neprovadet veci co napisou do servisnich knizek ale za to brat si veci z aut zakazniku.dekuji takovy servis nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 mě zase jednou ty kopkoti vyměnily dekl na motoru(muj krásnej jak novej-stále umejvanej-akorát před serviskou sem sundal ochranou lepku ze znaku) za nějakej starej poškrábanej-SVINĚ!!!, jenže já kokot sem to neskontroloval hned potom, ale všim sem si toho až někde potejdnu, takže to už ani nemělo cenu se tam jit rozčílit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Takúto nálepku majú všetky nové autá. Inak za taký prístup pekne ďakujem. Druhý raz by ma v tom servise už nevideli. Jednie so sťažnosťou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ja som bol na prvej garancke asi pred mesiacom a jediny stitok ktory mi pod kapotu nalepili sa tykal informacii o oleji aky mi dali a kedy sa ma vymenit. Keby mi tam narvali nejaku reklamu tak to bez mihnutia oka odstranujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Vždyť si můžeš stěžovat přímo ve Škodovce. A ne jen tady na foru Co vím, tak rychle sjednají nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 mě zase jednou ty kopkoti vyměnily dekl na motoru(muj krásnej jak novej-stále umejvanej-akorát před serviskou sem sundal ochranou lepku ze znaku) za nějakej starej poškrábanej-SVINĚ!!!, jenže já kokot sem to neskontroloval hned potom, ale všim sem si toho až někde potejdnu, takže to už ani nemělo cenu se tam jit rozčílit Bohužel se někdy stane, že dělá mechanik víc stejných aut najednou a pak, když ke konci prac. doby chvátá, to poskládá, jak ho napadne. Takže ti někdo může poděkovat, že má krásnej novej kryt motoru... Doporučuji všem si auto zkontrolovat při převzetí z jakýhokoli servisu, ještě před zaplacením a podepsáním protokolu o převzetí po opravě (někde řešeno jen podpisem faktury). Dneska je v servisu možný všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.