Drewie Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Pro jistotu, máš tam ty usměrňovací diody, které tam musí být, aby to správně fungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Ahoj ja mam origo stahovacky a chtel jsem aby to svitilo jako origo.bylo mi receno ze se diody davaji jen kdyz chci aby svitilo jen to ktere ma otevrene dvere tak jsem diody nedaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 origo tam je relé, které je spínané BSGčkem (předface) případně jsou napojené na stroipní světlo (face).. ty máš stálý přívod +12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Takže tam nemáš nic, co by ty světla vyplo, že? Koukni na Roycovo schéma (jeden příspěvek výše než jsem dávál odkaz minule) http://forum.skodahome.cz/topic/85673-f-varovn%C3%A1-sv%C4%9Btla-dve%C5%99%C3%AD/#entry1490540 Kde máš to relé J560? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Aha tak uz vim kde je zakopany pes.me bylo receno ze staci dotahnout plus kdyz nechci ty diody.o rele nepadla ani zminka. Takze dodelam rele.to rele je klasicke spinaci rele nebo neco spesl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 můžeš mít i klasické plus, když přidáš ty diody, tak ti budeou svítit jen při otevřených dveřích.. jinak relé je klasické spínací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 njn, pomotal jsi dva návody dohromady a z každého vzal jen tu jednodušší část. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 ja bych to nazval informacnim sumem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.a Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Ahojte priatelia, chcel by som vás poprosiť o radu s mojim problémom. Nedávno som menil stahovačku elektrického okna vodiča, menil som komplet celý plech na ktorý som poprehadzoval všetko čo bolo treba okrem jedného plastu ktorý neviem na čo slúži. Ten plast je prichytený na troch bodoch plastovými nitmy a smeruje niekam asi pod zámok. Môj problém je ale v tom že od kedy som vymenil tu stahovačku mi prestali svietiť výstražne svetla v dverách a to dokonca aj v dverách spolujazdca. pri otvorený dverí sa mi rozsvieti osvetlenie interiéru, takže zámok by mal byť OK. Jedine čo ma napadá je to že sa mi niekde presekol kábel alebo to ma súvis s tým plastom ktorý som neprehodil na ten nový plech? Vedel by mi niekto poradiť kde mam hľadať chybu? Stretol sa s tým už nikto? Vopred ďakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.