Under Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Ahoj, poslední dobou mám poměrně dost škrábanců na autě a chtěl bych se toho zbavit. Vím, že existuje plno různých přípravků, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti... Dále potom jak je to z leštěnkami a vosky - zda je dobrý koupit nějaký 2v1 nebo každý zvlášť a hlavně jaké značky. Jestli je na to nějaký návod jak tyto škrábance rychle a levně "oddělat", byl bych rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak 1 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Farécla G6 vzal jsem si celé auto velice luxusní záležitost http://www.d-k.cz/index.php?webid=4&lng=CZ&menu_gen=0&id_kategorie=55&view=detail&id=775 jsou i ruzné podle zrnitosti tato se mi osvědčila je to jak dětská prdelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 22. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Ok, zkusím to taky a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 22. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Stačí jedno balení na celé auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Ahoj,ja dneska likvidoval škrabance za posledni 4 roky co jsem nazbiral na autě a osvěčilo se mi Tempo, dokoce to pekne vycistilo a rozlestilo skrabance pod klikami a par pamatek z parkovist z obhodaku , jinak auto jsem predtim jakz takz musel umyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak 1 Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 tempo je dočasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 ahojte.. viete mi poradit ci je mozne lakovat auto aj ked je vonku mraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Minulou zimu jsem natíral parapety, bylo tak kolem -5 a jsou ok, překvapilo mě i rychlé schnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 9. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Nebo to nalakovat ve vytopené garáži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Některé věci je lepší v zimě nedělat...Třeba lakování...Ono si to můžeš nalakovat v garáži..a co pak ?Vyjedeš za den až to uschne do -18°C a to se novému laku ještě moc libit nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masek54 Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 no srovnávat parapet s autem doopravdy humorné. Lakuje se při teplotě cca. 18 až 23. min. tak 15, teda když chceš aby to nějak vypadalo a vydrželo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Proč humorné?Třeba má ty parapety luxusně nalakované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 tempo je dočasné je a co mám zkušenosti funguje "zavoskování" Sonaxem.Na vodní laky je dostatečně čistící intenzivní Sonax(červená plechovka), nebo stříbrnomodrá "3ka".Dělám to leštičkou.Ručně se uleštíš a není to nikdy rovnoměré. I starý forman byl jak pomalu po celolaku. Dále se mi osvědčily na půběžné udržování laku "rychlovosky".Umyjěš, vysušíš jelenicí, našplícháš a pak se "švédským" hadrem zlehka rozleštíš. A nevadí ani nechaná mokrá místa. Máme doma i fialovou metlu a šmouhy to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 .... Dále se mi osvědčily na půběžné udržování laku "rychlovosky".... Můžeš dát pls, nějaký tip? Například konkrétně který požíváš ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 LINK: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 nevie niekto nahodou odtien alebo cislo farby ? zna stranke pisu zelena meteliza a potreboval by som vedet cislo farby http://suchen.mobile.de/auto-inserat/skoda.octavia%201.9%20tdi%20combi%20slx.aalen/159920896.html?lang=cz&pageNumber=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&maxFirstRegistrationDate=2000-12-31&export=ALSO_EXPORT&categories=EstateCar&tabNumber=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.