Publikováno Září 6, 201114 r Ahoj, poslední dobou mám poměrně dost škrábanců na autě a chtěl bych se toho zbavit. Vím, že existuje plno různých přípravků, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti... Dále potom jak je to z leštěnkami a vosky - zda je dobrý koupit nějaký 2v1 nebo každý zvlášť a hlavně jaké značky. Jestli je na to nějaký návod jak tyto škrábance rychle a levně "oddělat", byl bych rád
Listopad 18, 201113 r Farécla G6 vzal jsem si celé auto velice luxusní záležitost http://www.d-k.cz/index.php?webid=4&lng=CZ&menu_gen=0&id_kategorie=55&view=detail&id=775 jsou i ruzné podle zrnitosti tato se mi osvědčila je to jak dětská prdelka
Listopad 22, 201113 r Ahoj,ja dneska likvidoval škrabance za posledni 4 roky co jsem nazbiral na autě a osvěčilo se mi Tempo, dokoce to pekne vycistilo a rozlestilo skrabance pod klikami a par pamatek z parkovist z obhodaku , jinak auto jsem predtim jakz takz musel umyt
Únor 9, 201213 r Minulou zimu jsem natíral parapety, bylo tak kolem -5 a jsou ok, překvapilo mě i rychlé schnutí.
Únor 9, 201213 r Některé věci je lepší v zimě nedělat...Třeba lakování...Ono si to můžeš nalakovat v garáži..a co pak ?Vyjedeš za den až to uschne do -18°C a to se novému laku ještě moc libit nebude...
Březen 4, 201213 r no srovnávat parapet s autem doopravdy humorné. Lakuje se při teplotě cca. 18 až 23. min. tak 15, teda když chceš aby to nějak vypadalo a vydrželo .
Březen 5, 201213 r tempo je dočasné je a co mám zkušenosti funguje "zavoskování" Sonaxem.Na vodní laky je dostatečně čistící intenzivní Sonax(červená plechovka), nebo stříbrnomodrá "3ka".Dělám to leštičkou.Ručně se uleštíš a není to nikdy rovnoměré. I starý forman byl jak pomalu po celolaku. Dále se mi osvědčily na půběžné udržování laku "rychlovosky".Umyjěš, vysušíš jelenicí, našplícháš a pak se "švédským" hadrem zlehka rozleštíš. A nevadí ani nechaná mokrá místa. Máme doma i fialovou metlu a šmouhy to nedělá.
Březen 5, 201213 r .... Dále se mi osvědčily na půběžné udržování laku "rychlovosky".... Můžeš dát pls, nějaký tip? Například konkrétně který požíváš ty.
Duben 9, 201213 r nevie niekto nahodou odtien alebo cislo farby ? zna stranke pisu zelena meteliza a potreboval by som vedet cislo farby http://suchen.mobile.de/auto-inserat/skoda.octavia%201.9%20tdi%20combi%20slx.aalen/159920896.html?lang=cz&pageNumber=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&maxFirstRegistrationDate=2000-12-31&export=ALSO_EXPORT&categories=EstateCar&tabNumber=2
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.