Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, poslední dobou mám poměrně dost škrábanců na autě a chtěl bych se toho zbavit. Vím, že existuje plno různých přípravků, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti... Dále potom jak je to z leštěnkami a vosky - zda je dobrý koupit nějaký 2v1 nebo každý zvlášť a hlavně jaké značky. Jestli je na to nějaký návod jak tyto škrábance rychle a levně "oddělat", byl bych rád :palec2:

• 2 měsíce později...
  • Autor

Ok, zkusím to taky a uvidíme :kol-47:

• Autor

Stačí jedno balení na celé auto?

Ahoj,ja dneska likvidoval škrabance za posledni 4 roky co jsem nazbiral na autě a osvěčilo se mi Tempo, dokoce to pekne vycistilo a rozlestilo skrabance pod klikami a par pamatek z parkovist z obhodaku , jinak auto jsem predtim jakz takz musel umyt ;)

tempo je dočasné

• 2 měsíce později...

ahojte.. viete mi poradit ci je mozne lakovat auto aj ked je vonku mraz?

Minulou zimu jsem natíral parapety, bylo tak kolem -5 a jsou ok, překvapilo mě i rychlé schnutí.

• Autor

Nebo to nalakovat ve vytopené garáži...

Některé věci je lepší v zimě nedělat...Třeba lakování...Ono si to můžeš nalakovat v garáži..a co pak ?Vyjedeš za den až to uschne do -18°C a to se novému laku ještě moc libit nebude...

• 4 týdny později...

no srovnávat parapet s autem doopravdy humorné. Lakuje se při teplotě cca. 18 až 23. min. tak 15, teda když chceš aby to nějak vypadalo a vydrželo .

Proč humorné?Třeba má ty parapety luxusně nalakované :kol-28:

tempo je dočasné

je a co mám zkušenosti funguje "zavoskování" Sonaxem.Na vodní laky je dostatečně čistící intenzivní Sonax(červená plechovka), nebo stříbrnomodrá "3ka".Dělám to leštičkou.Ručně se uleštíš a není to nikdy rovnoměré. I starý forman byl jak pomalu po celolaku. Dále se mi osvědčily na půběžné udržování laku "rychlovosky".Umyjěš, vysušíš jelenicí, našplícháš a pak se "švédským" hadrem zlehka rozleštíš. A nevadí ani nechaná mokrá místa. Máme doma i fialovou metlu a šmouhy to nedělá.

.... Dále se mi osvědčily na půběžné udržování laku "rychlovosky"....

Můžeš dát pls, nějaký tip? Například konkrétně který požíváš ty.

• 1 měsíc později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.