Mpl11 Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Ahoj, prosím o radu,zvažuji výměnu manuálních sedadel za el. ovládaná a chci se zeptat co je třeba předělat nebo jestli to jde bez problémů. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Ahoj,napiš členovy MartinRS.....ten ti otom řekne vše.Jednoduché to nebude.....jetam spousta drátu a určitě nějaká řídící jednotka.Prdel to nebude. Hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 natahat cany, napájení, nakodovat gateway... jde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Jinak na Aukru jsem zahlídl dvoje nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 na supaII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 (editace) http://aukro.cz/skoda-superb-ii-sedacky-nove-i1807128071.html a ten prodejce tam má ještě světlí http://aukro.cz/skoda-superb-ii-sedacky-nove-i1807129439.html Editováno: 10. Září 2011, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpl11 Vloženo 11. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2011 natahat cany, napájení, nakodovat gateway... jde to... Sedačky mám novékomplet nastrojené tak co přesně tam ještě má být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 je to jednoduché, ke každé sedačce napájení a k sedačce řidiče navíc CAN komfortu. Dále nakódovat gateway. Pokud bys chtěl, aby se ti nastavovaly i zrcátka tak ještě vyměnit zrcátka za verzi s potenciometry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmaster Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 (editace) kabelaz je natahana predpokladam, cize ak strcim do S2 comfort, sedadla elektricke s pamatou tak to ma fungovat vsetko, podla mna, alebo.. ? ved ak su tam natahane kable, k airbagu, k vyhrievaniu, istotne tam uz dali aj ten jeden kablik k komunikacii a jeden + k pohonu sedadiel.. edit: pisane na tablete preto mnho prestukov Editováno: 29. Březen 2014, autor: pmaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 trošku gramatiky by nezaškodilo ....už som to prečítal asi 3x a stále tam nachádzam niečo nové ....ber to ako kamarádske upozornenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 nic takového tam natáhnuté není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 (editace) Ta naivní představa, že tam je nějaká příprava mě vždy pobaví. Každopádně nic, co by se nedalo zvládnout. Otázkou ale je. nakolik se to vyplatí a jestli nebude lepší rovnou vyměnit auto za vybavenější. Editováno: 29. Březen 2014, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 BCM se měnit nemusí, stačí natáhnout + a cany .. potom nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmaster Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 ..takze ak tam natiahnem iba + bude sedacka fungovat az na ukladanie do pamate co riesia tie can, sedacky budu drzat vnastavenej pozicii predpokladam. sedacky mam za 100€ cize vymena je nenakladna na material Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 a proč tam nenatáhnout rovnou i can když to budeš dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Přesně, a mít tak plnou funkcionalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmaster Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 pouvazujem ze sa natiahnu aj tie kable canu, ale to uz nebudem robit sam, + som tam chcel sam. este k verzii iba + sedak bude fungovat aj dovtedy dokial tam nenapojim can? auto neuvazujem menit, je to 2.0 125kw a mam vnom vsetko co potrebujem, tie sedacky su bonus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Prosim v cem jsou rozdily interieru sedan a kombi? Bylo mi receno predek stejny,vzadu 3rozdily- jiny tapec dveri,ale pry se da..to same sedak,take se pry da..bocnice operadla vzadu jine. Je to tak? Kamarad mi nabidl krasny int z kombi alcantara.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro Superb2 Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Zdravím. Nejde mi radejo jen blika. Superb2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 tu sa riešia sedadlá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 nemáte niekto schemu ako zapojiť tie sedadlá ? Pamäť nebudem využívať , stačil by mi posuv . Zatial mám odstrojené pravé sedadlo a neviem ako zapojiť štyri kábliky hnedo- biele a červeno biele - tenké a hrubé. Vopred vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.