rostama Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Zdarec chlapi, vyfotil jsem podobnopu octu co mám já, upoutaly mě neseriové světla. Fotil jsem to jen mobilem,takže kvalita fotky nic extra. Nevím jestli to majitel dělal sám nebo to koupil, spíš bych to viděl na domácí kutilsství. Tak se chci s vámi o to podělit. Rosťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Majitel si to nechal dělat na zakázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 cirkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Zdarec chlapi,vyfotil jsem podobnopu octu co mám já, upoutaly mě neseriové světla. Fotil jsem to jen mobilem,takže kvalita fotky nic extra. Nevím jestli to majitel dělal sám nebo to koupil, spíš bych to viděl na domácí kutilsství. Tak se chci s vámi o to podělit. Rosťa Kdyby měla Octa rovnej dekl od motoru, dala by se přečíst RZ z odrazu a poznat odkud ten cirkusák je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Zdarec chlapi,vyfotil jsem podobnopu octu co mám já, upoutaly mě neseriové světla. Fotil jsem to jen mobilem,takže kvalita fotky nic extra. Nevím jestli to majitel dělal sám nebo to koupil, spíš bych to viděl na domácí kutilsství. Tak se chci s vámi o to podělit. Rosťa Kdyby měla Octa rovnej dekl od motoru, dala by se přečíst RZ z odrazu a poznat odkud ten cirkusák je A k čemu by ti to bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Kdyby měla Octa rovnej dekl od motoru, dala by se přečíst RZ z odrazu a poznat odkud ten cirkusák je Tipuju Humberto Jinak Ostrava a okolí.. Mně se to nelíbí, ty diody jsou moc zřetelné. Neříkám,že to třeba jde jinak, ale to pak radši vůbec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Kdyby měla Octa rovnej dekl od motoru, dala by se přečíst RZ z odrazu a poznat odkud ten cirkusák je Tipuju Humberto Jinak Ostrava a okolí.. Mně se to nelíbí, ty diody jsou moc zřetelné. Neříkám,že to třeba jde jinak, ale to pak radši vůbec.. Ostrava a okolí jsi tipoval správně, čí kára to ovšem bylo něznáju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Ostrava a okolí jsi tipoval správně, čí kára to ovšem bylo něznáju Dál lustrovat ho nebudu ani v práci. Nějak mně to ale nezaujalo..na takovéhle "úpravy" nějak moc nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 je to vopičárna po A6 avant, navic z ty fotky mam pocit, ze mu to nesvítí moc rovnoměrně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Je to ke všemu moc výrazný,mně se líbí jak to je, tzn.jak to svítí pěkně rovnoměrně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 a všim sis občas, že někomu jedna z těch žárovek v zadních světlech praskne a neudělá to pak takový pravidelný "C" ? ja uz to videl mockrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 a všim sis občas, že někomu jedna z těch žárovek v zadních světlech praskne a neudělá to pak takový pravidelný "C" ? ja uz to videl mockrat Se příznám,že když jsem to viděl poprvé,čuměl jsem na to jak blázen..pak teprve jsem se začal pídit,proč to tam je a zjistil,že tam jsou vlastně ty 4 žárovky..ale na druhou stranu ten efekt za to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Ostrava a okolí jsi tipoval správně, čí kára to ovšem bylo něznáju Dál lustrovat ho nebudu ani v práci. Nějak mně to ale nezaujalo..na takovéhle "úpravy" nějak moc nejsem Osobně se mi ta úprava taky nelíbí, jen jsem vám to chtěl prostě ukázat, ať třeba vidíme co jezdí po cestách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Zdarec chlapi,vyfotil jsem podobnopu octu co mám já, upoutaly mě neseriové světla. Fotil jsem to jen mobilem,takže kvalita fotky nic extra. Nevím jestli to majitel dělal sám nebo to koupil, spíš bych to viděl na domácí kutilsství. Tak se chci s vámi o to podělit. Rosťa Kdyby měla Octa rovnej dekl od motoru, dala by se přečíst RZ z odrazu a poznat odkud ten cirkusák je A k čemu by ti to bylo ? mně vůbec k ničemu ale ty bys pak musel smazat i RZ z tvojí kapoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Ostrava a okolí jsi tipoval správně, čí kára to ovšem bylo něznáju Dál lustrovat ho nebudu ani v práci. Nějak mně to ale nezaujalo..na takovéhle "úpravy" nějak moc nejsem Osobně se mi ta úprava taky nelíbí, jen jsem vám to chtěl prostě ukázat, ať třeba vidíme co jezdí po cestách. já jsem rád, že jsem to viděl, děkuju možná si majitel té Octy chtěl přiblížit zadek Audi ale s tím se to vůbec nedá srovnávat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Zdarec chlapi,vyfotil jsem podobnopu octu co mám já, upoutaly mě neseriové světla. Fotil jsem to jen mobilem,takže kvalita fotky nic extra. Nevím jestli to majitel dělal sám nebo to koupil, spíš bych to viděl na domácí kutilsství. Tak se chci s vámi o to podělit. Rosťa Kdyby měla Octa rovnej dekl od motoru, dala by se přečíst RZ z odrazu a poznat odkud ten cirkusák je A k čemu by ti to bylo ? mně vůbec k ničemu ale ty bys pak musel smazat i RZ z tvojí kapoty jojo v té rychlosti jsem to nějak přehlédl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 mažu mažeš mažeme... mně vůbec k ničemu ale ty bys pak musel smazat i RZ z tvojí kapoty jojo v té rychlosti jsem to nějak přehlédl stanou se i horší věci :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Každopádně ani značka na kapotě nezachrání to, že ta světla vypadají hooodně divně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 příšerně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Tak jsem ten odlesk RZ z kapoty odstranil, ať to je lepší a nemusíme majitele i když částečně uveřejňovat že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Tak jsem ten odlesk RZ z kapoty odstranil, ať to je lepší a nemusíme majitele i když částečně uveřejňovat že ? Co dodat,jsi hračička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Tak jsem ten odlesk RZ z kapoty odstranil, ať to je lepší a nemusíme majitele i když částečně uveřejňovat že ? Co dodat,jsi hračička Noooo tak klobouk dolů fakt pěkná práce, to by jeden mohl považovat za optický klam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 je to pěkně amaterský, jak řetěz na Vánočním stromku. Někde jsem to už viděl a vypadá to blbě. Nevím proč se za každou cenu odlišovat, pokud je úprava horší, než originál. Tohle má do skutečných diodových lamp zatraceně daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 pravdu máš předsedo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Zdarec chlapi,vyfotil jsem podobnopu octu co mám já, upoutaly mě neseriové světla. Fotil jsem to jen mobilem,takže kvalita fotky nic extra. Nevím jestli to majitel dělal sám nebo to koupil, spíš bych to viděl na domácí kutilsství. Tak se chci s vámi o to podělit. Rosťa Tak toto je pekne o hovne, nech sa nehnevá, ale.... grc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.