Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec chlapi,

vyfotil jsem podobnopu octu co mám já, upoutaly mě neseriové světla. Fotil jsem to jen mobilem,takže kvalita fotky nic extra. Nevím jestli to majitel dělal sám nebo to koupil, spíš bych to viděl na domácí kutilsství. Tak se chci s vámi o to podělit.

Rosťa

post-813-1176840500_thumb.jpg

Majitel si to nechal dělat na zakázku.

cirkus

Zdarec chlapi,

vyfotil jsem podobnopu octu co mám já, upoutaly mě neseriové světla. Fotil jsem to jen mobilem,takže kvalita fotky nic extra. Nevím jestli to majitel dělal sám nebo to koupil, spíš bych to viděl na domácí kutilsství. Tak se chci s vámi o to podělit.

Rosťa

Kdyby měla Octa rovnej dekl od motoru, dala by se přečíst RZ z odrazu a poznat odkud ten cirkusák je ;)

• Autor
Zdarec chlapi,

Rosťa

Kdyby měla Octa rovnej dekl od motoru, dala by se přečíst RZ z odrazu a poznat odkud ten cirkusák je ;)

A k čemu by ti to bylo ?

Tipuju Humberto :) Jinak Ostrava a okolí.. Mně se to nelíbí, ty diody jsou moc zřetelné. Neříkám,že to třeba jde jinak, ale to pak radši vůbec..

• Autor

Tipuju Humberto :) Jinak Ostrava a okolí.. Mně se to nelíbí, ty diody jsou moc zřetelné. Neříkám,že to třeba jde jinak, ale to pak radši vůbec..

Ostrava a okolí jsi tipoval správně, čí kára to ovšem bylo něznáju

Dál lustrovat ho nebudu ;) ani v práci. Nějak mně to ale nezaujalo..na takovéhle "úpravy" nějak moc nejsem

je to vopičárna po A6 avant, navic z ty fotky mam pocit, ze mu to nesvítí moc rovnoměrně...

Je to ke všemu moc výrazný,mně se líbí jak to je, tzn.jak to svítí pěkně rovnoměrně

a všim sis občas, že někomu jedna z těch žárovek v zadních světlech praskne a neudělá to pak takový pravidelný "C" ? ja uz to videl mockrat

a všim sis občas, že někomu jedna z těch žárovek v zadních světlech praskne a neudělá to pak takový pravidelný "C" ? ja uz to videl mockrat

Se příznám,že když jsem to viděl poprvé,čuměl jsem na to jak blázen..pak teprve jsem se začal pídit,proč to tam je a zjistil,že tam jsou vlastně ty 4 žárovky..ale na druhou stranu ten efekt za to stojí

• Autor

Dál lustrovat ho nebudu ;) ani v práci. Nějak mně to ale nezaujalo..na takovéhle "úpravy" nějak moc nejsem

Osobně se mi ta úprava taky nelíbí, jen jsem vám to chtěl prostě ukázat, ať třeba vidíme co jezdí po cestách.

Zdarec chlapi,

Rosťa

A k čemu by ti to bylo ?

mně vůbec k ničemu ale ty bys pak musel smazat i RZ z tvojí kapoty lol:p

Osobně se mi ta úprava taky nelíbí, jen jsem vám to chtěl prostě ukázat, ať třeba vidíme co jezdí po cestách.

já jsem rád, že jsem to viděl, děkuju ;) možná si majitel té Octy chtěl přiblížit zadek Audi ale s tím se to vůbec nedá srovnávat.. :palec2:

• Autor
Zdarec chlapi,

Rosťa

A k čemu by ti to bylo ?

jojo v té rychlosti jsem to nějak přehlédl ;)

mažu mažeš mažeme...

jojo v té rychlosti jsem to nějak přehlédl ;)

stanou se i horší věci :-P

Každopádně ani značka na kapotě nezachrání to, že ta světla vypadají hooodně divně

• Autor

Tak jsem ten odlesk RZ z kapoty odstranil, ať to je lepší a nemusíme majitele i když částečně uveřejňovat že ?

Tak jsem ten odlesk RZ z kapoty odstranil, ať to je lepší a nemusíme majitele i když částečně uveřejňovat že ?

Co dodat,jsi hračička :)

Co dodat,jsi hračička :)

Noooo tak klobouk dolů :palec2: fakt pěkná práce, to by jeden mohl považovat za optický klam... :palec2:

je to pěkně amaterský, jak řetěz na Vánočním stromku. Někde jsem to už viděl a vypadá to blbě. Nevím proč se za každou cenu odlišovat, pokud je úprava horší, než originál. Tohle má do skutečných diodových lamp zatraceně daleko.

pravdu máš předsedo :palec2:

Zdarec chlapi,

Rosťa

Tak toto je pekne o hovne, nech sa nehnevá, ale.... grc.... :kol-52::doh

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.