Radek Novotný Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Zdravým mám fabii 1.4 TDI 55 Kw chip tuning 75 Kw a přestává mě fungovat turbo ztrácí výkon (sem tam) dvakrát už přestalu jet uplně vyhodilo to chybu 17964 Rozpojený okruh musel sem to nechat smazat přes diagnostiku pak to zase jelo chvilku ale tak na 80 procent ted to jede všeljak jednou nemužu dojet tak zastavím vypnu motor a zase nastartuju a zase to jede ale není to pravidlo tak to nechám stát do rána a zase to funguje neví nekdo co to muže být díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 od koho máš chip? padá ti to do nouzového režimu....jinak ta chyba znamená "regulace plnícího tlaku - mez regulace nedosažena" = vadný ventil N75,netěsnost mezi IC a turbem a vadné turbo = skontroluj zda ti neustřelila hadice - nesyčí ti to někde od motoru při zátěži? chtělo by to log... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Novotný Vloženo 14. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Zdar chip mám od jedné firmy z Brna tak doufám že je Ok mám ho už 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Chaloupek Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Zdravým mám fabii 1.4 TDI 55 Kw chip tuning 75 Kw a přestává mě fungovat turbo ztrácí výkon (sem tam) dvakrát už přestalu jet uplně vyhodilo to chybu 17964 Rozpojený okruh musel sem to nechat smazat přes diagnostiku pak to zase jelo chvilku ale tak na 80 procent ted to jede všeljak jednou nemužu dojet tak zastavím vypnu motor a zase nastartuju a zase to jede ale není to pravidlo tak to nechám stát do rána a zase to funguje neví nekdo co to muže být díky za odpověd. Ahoj, mám Octavku 1,9 TDi a dělalo mi to taky. Když jsem scháněl inf, co by to mohlo být, zjistil jsem, že tam mám turbo, které má pevné lopatky. Každej servisák mi říkal, že je to špatné turbo a oprava je dát tam nové (cca 9000,-) nebo repas (cca 6000,-). Známej mi doporučil pana Bažatu, kterej jezdí okruhy a na škodovky je machr. Odvezl jsem mu to tam a za dva dny mi volal, že je to hotové. Jel sem tam s 10 000, že to asi nevyšlo a musel tam dát nové. Byl jsem hodně překvapen, 7900 jsem si vezl zpět. U tohoto typu turba je nějáká membrána, která připouští vzduch do turba a ta byla zpuchřelá, proto mi to padalo do nouze s chybou "nebylo dosaženo spodní hranice tlaku". Nová membrána 1800,- a práce 300,-. Zkus se na to někde zeptat, třeba ti to pomůže taky. Zatím ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Novotný Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Tak auto už jezdí bylo vadný turbo zasekávalo zustávalo pořád otevřené jednotka to vyhodnotila jako chybu sem tam se to samo od sebe spravilo někdy to trvalo hodinu někdy dva dny takže turbo repas cena 15000 kč s prací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 no myslím si že jsi zbytečně vyhodil 15tis.. pokud se seká regulace, tak stačí turbo vyčistit.. a repas za 15 tak to je docela palba.. viděl jsem repasovane turba za 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm2609 Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Zdravím, zajímalo by mě u jaké firmy sis ten chip v Brně dal dělat. Jsem z Brna a chystám si ho tam dát v blízké době, tak se proto ptám abych neměl podobný problém. Díky za odpověď. (FABIA 1.4 TDI / 59 KW, chci to hodit na 79 KW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 (editace) mam stejnej motor a chip mi delali v dp je tam cca 76kw a 263nm mam to tam 2 roky a vse ok a to mam najeto 250000 jen sem menil spojku Editováno: 10. Srpen 2014, autor: kortyzon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.