Přejít na obsah

Motor netáhne vynechává turbo 1.4 TDI

Doporučené příspěvky

Zdravým mám fabii 1.4 TDI 55 Kw chip tuning 75 Kw a přestává mě fungovat turbo ztrácí výkon (sem tam) dvakrát už přestalu jet uplně vyhodilo to chybu 17964 Rozpojený okruh musel sem to nechat smazat přes diagnostiku pak to zase jelo chvilku ale tak na 80 procent ted to jede všeljak jednou nemužu dojet tak zastavím vypnu motor a zase nastartuju a zase to jede ale není to pravidlo tak to nechám stát do rána a zase to funguje neví nekdo co to muže být díky za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

od koho máš chip?

padá ti to do nouzového režimu....jinak ta chyba znamená "regulace plnícího tlaku - mez regulace nedosažena" = vadný ventil N75,netěsnost mezi IC a turbem a vadné turbo = skontroluj zda ti neustřelila hadice - nesyčí ti to někde od motoru při zátěži? chtělo by to log...

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zdravým mám fabii 1.4 TDI 55 Kw chip tuning 75 Kw a přestává mě fungovat turbo ztrácí výkon (sem tam) dvakrát už přestalu jet uplně vyhodilo to chybu 17964 Rozpojený okruh musel sem to nechat smazat přes diagnostiku pak to zase jelo chvilku ale tak na 80 procent ted to jede všeljak jednou nemužu dojet tak zastavím vypnu motor a zase nastartuju a zase to jede ale není to pravidlo tak to nechám stát do rána a zase to funguje neví nekdo co to muže být díky za odpověd.

Ahoj, mám Octavku 1,9 TDi a dělalo mi to taky. Když jsem scháněl inf, co by to mohlo být, zjistil jsem, že tam mám turbo, které má pevné lopatky. Každej servisák mi říkal, že je to špatné turbo a oprava je dát tam nové (cca 9000,-) nebo repas (cca 6000,-). Známej mi doporučil pana Bažatu, kterej jezdí okruhy a na škodovky je machr. Odvezl jsem mu to tam a za dva dny mi volal, že je to hotové. Jel sem tam s 10 000, že to asi nevyšlo a musel tam dát nové. Byl jsem hodně překvapen, 7900 jsem si vezl zpět. U tohoto typu turba je nějáká membrána, která připouští vzduch do turba a ta byla zpuchřelá, proto mi to padalo do nouze s chybou "nebylo dosaženo spodní hranice tlaku". Nová membrána 1800,- a práce 300,-. Zkus se na to někde zeptat, třeba ti to pomůže taky. Zatím ahoj

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...