Přejít na obsah

Pneu Clear

Aidolon

Doporučené příspěvky

Člověče, prodávám gumy, ale o těchle slyším poprvé.

Nechci moc hodnotit, ale myslím že kvalita bude odpovídat ceně a v testu je asi taky nikde nenajdeš, tyhle "nounejmy" se většinou netestujou, ale můžu se mýlit.

Podle dezénu to vypadá na nějakou kopii GoodYear Eagle F1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci moc hodnotit, ale myslím že kvalita bude odpovídat ceně a v testu je asi taky nikde nenajdeš, tyhle "nounejmy" se většinou netestujou, ale můžu se mýlit.

Taky jsem koukal.... A podle vzorku jsem taky identifikoval ty F1. No taky bych se tý ceny bál...

Odkaz ke komentáři

Myslíš, že pro i normální jízdu budou nepoužitelný?

Pro normální jízdu jsou použitelné všechny, otázka je, jak se chovají při krizových situacích (kritické brždění, aquaplaning apod.), které můžou nastat i při tom normálním ježdění. Další věc je jejich výdrž, pokud na nich najedeš 30 tis. km a budou na výměnu, tak jsi moc neušetřil.

Můj názor je, že na pneu se nemá šetřit a když už, tak s mírou (pneu zn.Barum, Matador, Kleber, Semperit a mnoho dalších sice levných, ale osvědčených a tradičních značek).

Odkaz ke komentáři

Když prodáváš pneu,říká ti něco pneu Ceat?Díkes

Odkaz ke komentáři

Onehdá jsem surfoval a našel pneu zn. Clear. Cena je velmi přijatelná, ale nenašel jsem žádné reference, testy prostě nic. Máte s nima někdo zkušenosti? Nebo je aspon znáte a víte co je ten výrobce zač? Případně link na nějaké testy...

http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneumatik...profil=&prumer=

Dit mas continetalky ne? ;)

Odkaz ke komentáři

Něco málo, řekl bych, že Ceat patří do koncernu Pirelli a už je nějakou dobu na našem trhu k mání. Opět nemůžu objektivně zhodnotit jejich kvalitu nebo nekvalitu, protože jsem s nima nikdy nepřišel do styku, ale tipuju to do úrovně značek Kormoran (koncern Michelin), Debica a Pneumant (Dunlop) apod.

Rozhodně je to lepší volba než výše jmenované Clear a jiné podobné (Sumitomo, Milestone, Tyfoon......)

Odkaz ke komentáři

Něco málo, řekl bych, že Ceat patří do koncernu Pirelli a už je nějakou dobu na našem trhu k mání. Opět nemůžu objektivně zhodnotit jejich kvalitu nebo nekvalitu, protože jsem s nima nikdy nepřišel do styku, ale tipuju to do úrovně značek Kormoran (koncern Michelin), Debica a Pneumant (Dunlop) apod.

Rozhodně je to lepší volba než výše jmenované Clear a jiné podobné (Sumitomo, Milestone, Tyfoon......)

Dík,máš pravdu je to asi označení řady od Pirelli.Něco jsem našel na jejich stránkách.

Odkaz ke komentáři

Onehdá jsem surfoval a našel pneu zn. Clear. Cena je velmi přijatelná, ale nenašel jsem žádné reference, testy prostě nic. Máte s nima někdo zkušenosti? Nebo je aspon znáte a víte co je ten výrobce zač? Případně link na nějaké testy...

No nevim,radeji bych koupil neco o cem jsou reference.

Ja koupil pred tremi mesici Continental PremiumContact2 195x65 R15 za 1845,-Kc a jsou super,jak na suchu,tak na mokru jeste vice.Vrele doporucuji a cena na ctyrech kolech neni o vic jak 2000,-Kc vetsi a je to na tutovku.

Ale premyslej sam,jestli dvojka osetrena na pneu stoji o rozmlacene autiiii.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem koukal.... A podle vzorku jsem taky identifikoval ty F1. No taky bych se tý ceny bál...

Mně spíš připomínají Michelin Pilot Sport.

http://www.epneu.cz/hledej_pneu.php?s=225&...e=&u=&ra=n&po=v

Odkaz ke komentáři

Dit mas continetalky ne? ;)

JJ, mám :D Ale když jsem coural po netu, tak jsem na to narazil, zajímalo mě to.

Odkaz ke komentáři

No nevim,radeji bych koupil neco o cem jsou reference.

Ja koupil pred tremi mesici Continental PremiumContact2 195x65 R15 za 1845,-Kc a jsou super,jak na suchu,tak na mokru jeste vice.Vrele doporucuji a cena na ctyrech kolech neni o vic jak 2000,-Kc vetsi a je to na tutovku.

Ale premyslej sam,jestli dvojka osetrena na pneu stoji o rozmlacene autiiii.

Jasný taky jezdim na continentalech, ale CSC 2. Nedávno oslavili prvních 1000 km. Ale kupuju pneu 205/50/17 a tam je ten rozdíl už 2x takovej, ne 2 tis, ale 8 tis a to už stojí za to se aspoň optat, ne? -_--_--_- Navíc mají celkem atraktivní vzorek...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...