michal2009 Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Ahoj, nechával jsem si dnes měnit komplet rozvody a vodní pumpu. Vše originál Škoda od Martina no přebral jsem auto jel domů a jak jsem zajížděl do garáže slyšel jsem hučení. Sundal jse ochranný plast rozvodů a hučí rozvody! Jako kdyby se dřelo někde nějaký ložisko, nebo kdyby se dřel řemen.. s přidávajícím plynem hučí víc a víc - spíš to tak píská, má to specifický zvuk jako když se někde něco brousí ve vysokých otáčkách.. může to být nový řemen, že ještě nění měkký? nebo co to může být? 5emen je ppodle mýho napnutej až dost bojím se s tím jezdit, ať něco neposeru :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 tak se podivej na znacku jestli fakt neni moc naplej.pres zrcatko by to mohlo byt videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2011 ja technik vubec nejsem, zitra mam jet rano 100km a bojim se... jak je na rozvodech ten origo zlutej napis, tak je trochu obrousenej a to po ujeti 20 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2011 popr jak poznam, kde je nejaka ryska nebo nejaky kontrolni bod na zkontrolovani? mam 1,6 74kw diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.