Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim vás, zajímaly by mě vaše názory ohledně předních nárazníků na těchto fotkách. Nemyslím barvu, ale jde mně o to, jestli se vám líbí více série nebo doplňky z Milotecu. Osobně se mi Milotec nelíbí, ale tahle kombinace doplňků není špatná, co vy na to? Kterou variantu byste si vybrali vy?

post-16096-0-46268600-1316716172_thumb.j

post-16096-0-92626000-1316716184_thumb.j

Já říkám rozhodně série. Ta chudinka bílá Octa asi zlobila, tak ty doplňky dostala za trest.

Ještě jsem našel tohle. Vypadá to dost agresivně.

post-16096-0-02639400-1316716656_thumb.j

Jsem také pro sérii, ale jinak pro tvou pomoc jsem pro bílou.

ta cierno-biela nevyzera zle, ale ja by som asi ostal pri seriovom

Mě se líbí víc ta bílá s Milotec doplňkama, sám jich pár mám a pokud máš strach z kvality nebo jiných problému tak Milotec je v tomhle dobrej. Jsem pro doplňky :)

ja teda nevim, libi se mi serie, ale kdyz uz ty doplnky, tak jedine ta cernobila verze... ;)

Milotec stojí za hovno, když vidim ty auta s těma jejich doplňkama tak bych zvracel...to je akorát tuzing auta!!!

Milotec taky nemusim, jejich styl se mi nikdy nelibil.

Serie je serie, eventualne originalni prislusenstvi (cili Styling Kit), nebo Benet, ale to je jina cenova...

Milotec stojí za hovno, když vidim ty auta s těma jejich doplňkama tak bych zvracel...to je akorát tuzing auta!!!

Souhlas! Kdyz ty,, agresivni" auta vidim, tak si musim rict lol.

Upraveno od Šulin Hrozný

Tak na to koukám, jak ten milotec pěkně posíláte do p... ;)

Ještě jsem našel tohle, je to vlastně to samé, akorát v jiné barvě a bez mračítek. Ještě prosím ohodnoťte tu moji poslední fotku.

post-16096-0-13371700-1317325139_thumb.j

Upraveno od 007

clovece ja ti nevim, ale me se tohle proste nelibi :(

Mě to tady na tý barvě přijde hezčí než na tý bílý a řek bych, že i bez těch mračítek to vypadá líp. Mě se taky líbí série, ale ta je už taková moc okoukaná a taková bez nápadu, ale na té béžové mi to nepřijde tak zlé. Asi by bylo nejlepší to vidět naživo, ale to se mi zatim nepovedlo a když jo, tak to v rychlosti jelo proti mně což mi bylo na nic. Takže vám všem se líbí víc tohle?

post-16096-0-85943100-1317328909_thumb.j

Upraveno od 007

hele ja jsem tohle nazivo videl na RSku, ale na modrem a neoslovilo me to. pokud chces neco neobvykleho tak ja bych pro zacatek zamracil a pak bych mozna zvazil jine mrizky, ale ne tohle... ;)

Vkus jednotlivce, serie je pěkná natolik že to předražený milotec strčí do kapsy.

:palec2:

Upraveno od giorgio.v75

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.