Přejít na obsah

OII RS co je hezčí?

Host 007

Doporučené příspěvky

Zdravim vás, zajímaly by mě vaše názory ohledně předních nárazníků na těchto fotkách. Nemyslím barvu, ale jde mně o to, jestli se vám líbí více série nebo doplňky z Milotecu. Osobně se mi Milotec nelíbí, ale tahle kombinace doplňků není špatná, co vy na to? Kterou variantu byste si vybrali vy?

post-16096-0-46268600-1316716172_thumb.j

post-16096-0-92626000-1316716184_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na to koukám, jak ten milotec pěkně posíláte do p... ;)

Ještě jsem našel tohle, je to vlastně to samé, akorát v jiné barvě a bez mračítek. Ještě prosím ohodnoťte tu moji poslední fotku.

post-16096-0-13371700-1317325139_thumb.j

Editováno: , autor: 007
Odkaz ke komentáři

Mě to tady na tý barvě přijde hezčí než na tý bílý a řek bych, že i bez těch mračítek to vypadá líp. Mě se taky líbí série, ale ta je už taková moc okoukaná a taková bez nápadu, ale na té béžové mi to nepřijde tak zlé. Asi by bylo nejlepší to vidět naživo, ale to se mi zatim nepovedlo a když jo, tak to v rychlosti jelo proti mně což mi bylo na nic. Takže vám všem se líbí víc tohle?

post-16096-0-85943100-1317328909_thumb.j

Editováno: , autor: 007
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...