Host 007 Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Zdravim vás, zajímaly by mě vaše názory ohledně předních nárazníků na těchto fotkách. Nemyslím barvu, ale jde mně o to, jestli se vám líbí více série nebo doplňky z Milotecu. Osobně se mi Milotec nelíbí, ale tahle kombinace doplňků není špatná, co vy na to? Kterou variantu byste si vybrali vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Já říkám rozhodně série. Ta chudinka bílá Octa asi zlobila, tak ty doplňky dostala za trest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Ještě jsem našel tohle. Vypadá to dost agresivně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Jsem také pro sérii, ale jinak pro tvou pomoc jsem pro bílou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 ta cierno-biela nevyzera zle, ale ja by som asi ostal pri seriovom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullit Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Mě se líbí víc ta bílá s Milotec doplňkama, sám jich pár mám a pokud máš strach z kvality nebo jiných problému tak Milotec je v tomhle dobrej. Jsem pro doplňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 ja teda nevim, libi se mi serie, ale kdyz uz ty doplnky, tak jedine ta cernobila verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenicekk Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Milotec stojí za hovno, když vidim ty auta s těma jejich doplňkama tak bych zvracel...to je akorát tuzing auta!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 Milotec taky nemusim, jejich styl se mi nikdy nelibil. Serie je serie, eventualne originalni prislusenstvi (cili Styling Kit), nebo Benet, ale to je jina cenova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 (editace) Milotec stojí za hovno, když vidim ty auta s těma jejich doplňkama tak bych zvracel...to je akorát tuzing auta!!! Souhlas! Kdyz ty,, agresivni" auta vidim, tak si musim rict . Editováno: 24. Září 2011, autor: Šulin Hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 (editace) Tak na to koukám, jak ten milotec pěkně posíláte do p... Ještě jsem našel tohle, je to vlastně to samé, akorát v jiné barvě a bez mračítek. Ještě prosím ohodnoťte tu moji poslední fotku. Editováno: 29. Září 2011, autor: 007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 clovece ja ti nevim, ale me se tohle proste nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 (editace) Mě to tady na tý barvě přijde hezčí než na tý bílý a řek bych, že i bez těch mračítek to vypadá líp. Mě se taky líbí série, ale ta je už taková moc okoukaná a taková bez nápadu, ale na té béžové mi to nepřijde tak zlé. Asi by bylo nejlepší to vidět naživo, ale to se mi zatim nepovedlo a když jo, tak to v rychlosti jelo proti mně což mi bylo na nic. Takže vám všem se líbí víc tohle? Editováno: 29. Září 2011, autor: 007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 hele ja jsem tohle nazivo videl na RSku, ale na modrem a neoslovilo me to. pokud chces neco neobvykleho tak ja bych pro zacatek zamracil a pak bych mozna zvazil jine mrizky, ale ne tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 Vkus jednotlivce, serie je pěkná natolik že to předražený milotec strčí do kapsy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 (editace) Editováno: 25. Říjen 2011, autor: giorgio.v75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.