Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odcizeni Octavia Combi L&K 1.9 TDI PD 96 Kw 24.9.2011

Doporučené odpovědi

no program pěknej..ale jak chcípne ta baterka v mobilu tak je to pešek...nebo pokud ten dotyčnej najde v autě telefon..pochybuju, že ho ta nechá...ho vypne a simku zahodí :D to tak někde schovat ještě zásuvku s nabíječkou a mít to tam furt napojeny :)

Taky mám N8 a faká to dobře.Jen ta baterie nevydrží dlouho :kol-32:

To je skvělý nápad. Otázka opravdu je, jak dlouho vydrží mobil se zapnutým latitude a GPS v pohotovosti :) nic méně, latitude ale funguje taky díky internetu, ne? :)

Já myslím, že by stačilo koupit jakýkoliv HTC mobil s androidem, páč ti mají v sobě program v případě krádeže mobilu, kde se ukládá tuším automaticky každých X minut poloha telefonu. Tím pádem, pokud vám ho někdo ukradne a máte tohle aktivované, tak se podle GPS dá dohledat, kde ten telefon je :)

A schovat telefon v autě? Nezlob te se, ale to se dá tak geniálně, že ani sebelepší zloděj by ho nenašel. Když ho strčíte někam pod koberec v autě, kam se nikdo nikdy nepodívá .. tak ho tam ani nikdo najít nemůže. Jediný problém může nastat, pokud přijde zloděj s rušičkou GPS nebo zaparkuje v podzemních garážích. O signál GPS bych se normálně nebál, však telefon s navigací má taky signál, když leží kdekoliv v autě, takže pod koberečkem nebo někde u rezervy mu to nemůže taky vadit :)

GOOD nápad :)

Ale mobil se dá vystopovat i podle signálu GSM, nemusí mít GPS :) jen GPS je rychlejší a může si ho člověk vyhledat sám. Na GSM už musí mít člověk nějaký orgán, nejlépe policii, která mu signál dokáže dohledat. Ale zas, zloděj nesmí mít rušičku nebo zaparkovat někde mimo signál :)

Však se podle toho hledají ztracení lidé, když mají u sebe telefon, který je zapnutý, tak se dá vystopovat kdekoliv na světě :)

Upraveno od mc2uba

to je hodně zajímavé... můžete sem hodit přímo odkaz na nějakou tu aplikaci do mobilu... kde se to dá stáhnout... a tak... díky

Moc dobrý návod na ochranu majetku,jdu do toho.

• 3 týdny později...

Jo jo, super, se vždycky někde vožeru a pak druhý den hledám auto. Carlos je nejlepší kámoš na kocovinu!!! Ty vole to je hrůza pak druhej den jezdit na kole a přemejšlet, kde já to včera všude byl :kol-32:

• 3 týdny později...

nahodou nejaka kombinacia iOS a Android by nebola? Agent by bol na androide a manager na iose :/

• 2 měsíce později...

zdravím.Koupil jsem si gps tracker GT 104 a nějak se mi nedaří ho zprovoznit.Hledám někoho kdo by mi ho zprovoznil,aby fungoval na Nokia N 8. Praha,nebo někam přijedu.Díky

Dnes jsem viděl nový český patent na hlídání auta.

Revoluční autoalarm EMA 

Upraveno od Gaston 1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.