rokane Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 (editace) zdravím,prosím o radu,a to:stává se mi(dělá to jen občas),že mi při akceleraci jako by něco drnčelo z motoru.Co to může být a co stím?motor 1,4 16V 74 KW Díky za radu Editováno: 24. Září 2011, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 není nic jednodušího, než otevřít haupnu a mrknout, zda není někde něco povolený...stejně tak mrknout pod auto (rampa, kanál) a omrknout díly náprav a výfuk.....osobně sázím na to, že bude někde rezonovat výfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 mě drnčí při rozjedu např. ložisko v převodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.