gorca25 Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Ahoj všichni,potřeboval bych od Vás malou radu. Včera jsem koupil Octavii 1,6 55kw,98rok výbava el.okna.zrcátka,centrál + klima a potřeboval bych poradit jak se na přístrojovce pod otáčkoměrem na display nastavujou hodiny.Má to pal.počítač s pruměrnou spotřebou atd. Jsem s toho docela zmaten.šahal jsem na černý tuplík co je u otáčkoměru a nic. Poradte prosím.Dříve jsem měl S130L tak je to pro mě docela extrémní změna.Dále jsem se Vás chtěl zeptat jestli vám u vašich miláčku zabírá spojka taky až skoro nahoře a nebo jestli bude nutná výměna spojky.Díky moc za Vaše odpovědi a rady. OCTAVIA je super vozítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Ahoj všichni,potřeboval bych od Vás malou radu. Včera jsem koupil Octavii 1,6 55kw,98rok výbava el.okna.zrcátka,centrál + klima a potřeboval bych poradit jak se na přístrojovce pod otáčkoměrem na display nastavujou hodiny.Má to pal.počítač s pruměrnou spotřebou atd. Jsem s toho docela zmaten.šahal jsem na černý tuplík co je u otáčkoměru a nic. Poradte prosím.Dříve jsem měl S130L tak je to pro mě docela extrémní změna.Dále jsem se Vás chtěl zeptat jestli vám u vašich miláčku zabírá spojka taky až skoro nahoře a nebo jestli bude nutná výměna spojky.Díky moc za Vaše odpovědi a rady. OCTAVIA je super vozítko. na pačce steracu je zboku kolebka a tou se ovlada PP (pal. pocitac) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Ahoj všichni,potřeboval bych od Vás malou radu. Včera jsem koupil Octavii 1,6 55kw,98rok výbava el.okna.zrcátka,centrál + klima a potřeboval bych poradit jak se na přístrojovce pod otáčkoměrem na display nastavujou hodiny.Má to pal.počítač s pruměrnou spotřebou atd. Jsem s toho docela zmaten.šahal jsem na černý tuplík co je u otáčkoměru a nic. Poradte prosím.Dříve jsem měl S130L tak je to pro mě docela extrémní změna.Dále jsem se Vás chtěl zeptat jestli vám u vašich miláčku zabírá spojka taky až skoro nahoře a nebo jestli bude nutná výměna spojky.Díky moc za Vaše odpovědi a rady. OCTAVIA je super vozítko. Jak ja to znam: Hodiny se nastavuji s vypnutym zapalovanim, tim cudlikem co jsi na nej sahal cvakas doleva i do prava.Cvaknes a chvilicku podrzis. Doleva nastavujes myslim hodiny, doprava myslim minuty. Co se tyce spojky, zabira mi skoro nahore. 1,6 75kW At slouzi ve zdravi a jeste mnoho km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_gorca25 Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Díky hned zítra to vyskouším.Ještě jednou děkuju.uvidíme. ahoj a dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 sorry spatne jsem to pochopil - gorca25 ma pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Jak ja to znam: Hodiny se nastavuji s vypnutym zapalovanim, tim cudlikem co jsi na nej sahal cvakas doleva i do prava.Cvaknes a chvilicku podrzis. Doleva nastavujes myslim hodiny, doprava myslim minuty. Podotykam, ze se daji nastavovat i se zapnutym zapalovanim - ale mam pocit, ze v prirucce je psano, ze to za jizdy delat nemas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 v zatackach to nejde nic moc no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 v zatackach to nejde nic moc no Staci ze visim na tachometru abych neprekrocil, natoz abych nastavoval jeste hodiny... Nejsem zenska a priznavam se, neumim delat 1300 veci najednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 v zatackach to nejde nic moc no Staci ze visim na tachometru abych neprekrocil, natoz abych nastavoval jeste hodiny... Nejsem zenska a priznavam se, neumim delat 1300 veci najednou... NO, nevím, jakou máš zkušenost ty, ale já mám tu, že ženský za volantem moc věcí najednou dělat neumí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 v zatackach to nejde nic moc no Staci ze visim na tachometru abych neprekrocil, natoz abych nastavoval jeste hodiny... Nejsem zenska a priznavam se, neumim delat 1300 veci najednou... NO, nevím, jakou máš zkušenost ty, ale já mám tu, že ženský za volantem moc věcí najednou dělat neumí... Ja mam s jednou zenskou za volantem celkem dobrou zkusenost...tedy byla pod volantem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Zeptam se vas : Jak vam zabira spojka u Oct. U me skoro nahore. Neklouze ale proste je nahore. Odvzdusnil jsem spojku + valec , ale jen malinka zmena. Nejaky ten centimetr od zvrchu bude zaber. Vozitko mam 1.6 74Kw a najeto - pokud neni stoč. tach - 156 000km ( spojka asi puvodni ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Zeptam se vas : Jak vam zabira spojka u Oct. U me skoro nahore. Neklouze ale proste je nahore. Odvzdusnil jsem spojku + valec , ale jen malinka zmena. Nejaky ten centimetr od zvrchu bude zaber. Vozitko mam 1.6 74Kw a najeto - pokud neni stoč. tach - 156 000km ( spojka asi puvodni ) Stejnej motor, stejne zabira, opruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Zeptam se vas : Jak vam zabira spojka u Oct. U me skoro nahore. Neklouze ale proste je nahore. Odvzdusnil jsem spojku + valec , ale jen malinka zmena. Nejaky ten centimetr od zvrchu bude zaber. Vozitko mam 1.6 74Kw a najeto - pokud neni stoč. tach - 156 000km ( spojka asi puvodni ) 1,6 75kW, skoro uplne nahore. Zvykl jsem si a je to jedno kde zabira! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Taky bych chtěl potvrdit. Mám původní spojku. Najeto cca 145 000 a bere taky až nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 JJ, mam 1.6/74 AKL 160000km, spojka taky docela nahore, ale jde o zvyk. Pred peti lety jsem prechazel z favorita, tenkrat mi to taky bylo divny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 JJ, mam 1.6/74 AKL 160000km, spojka taky docela nahore, ale jde o zvyk. Pred peti lety jsem prechazel z favorita, tenkrat mi to taky bylo divny. Taky jsem jezdil se dvěma 1.6 74KW a brala tam fakt dost nahoře. U 1.8 20V i u TDI mi to přijde jiný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 (editace) 1.6 55kW, 143 000km a taky nahoře Rekl bych, že tím spojka dává najevo, že brzo půjde do věčných lovišť. Editováno: 28. Srpen 2006, autor: Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 1.6 55kW, 143 000km a taky nahoře Rekl bych, že tím spojka dává najevo, že brzo půjde do věčných lovišť. Tak to sem zvedavej, mne tak zabira od cca 50km do nynejsich 195500km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 153 000, 1,6, 74 kw a taky nahoře a neklouže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 1,6/55kW co vím, tak od nova bere nahoře, je to asi vada této motorizace, mám najeto 109tis km a spojka je v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 (editace) 1,6/55kW co vím, tak od nova bere nahoře, je to asi vada této motorizace, mám najeto 109tis km a spojka je v pohodě Není to žádná vada, ale je to způsobený tím že máš převod od pedálu k převodovce pomocí hydrauliky, stejně jako brzdy, takže se to vymezuje samo(pedál máš pořád ve stejný poloze u nový i u starý lamely) a nepoznáš podle polohy pedálu jak je na tom spojka, až začne klouzat tak vyměnit, dřív není potřeba...takže klid a neřešit... Teď mě tak napadá jestli má 55kW hydraulickou spojku, možná že ne, ale u 74,75kW je to tak jak píšu... Editováno: 5. Květen 2007, autor: stihacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) 1,6/55kW co vím, tak od nova bere nahoře, je to asi vada této motorizace, mám najeto 109tis km a spojka je v pohodě Není to žádná vada, ale je to způsobený tím že máš převod od pedálu k převodovce pomocí hydrauliky, stejně jako brzdy, takže se to vymezuje samo(pedál máš pořád ve stejný poloze u nový i u starý lamely) a nepoznáš podle polohy pedálu jak je na tom spojka, až začne klouzat tak vyměnit, dřív není potřeba...takže klid a neřešit... Teď mě tak napadá jestli má 55kW hydraulickou spojku, možná že ne, ale u 74,75kW je to tak jak píšu... Jj, 55 má spojku taky hydraulickou. Je tam sice samoštel, ale když se hodně sjede lamela, tak ani samoštel nepomůže a pak už spojka nebere vůbec PS: místo vady píšu odlišnost, každá motorizace má své mouchy Editováno: 6. Květen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 1,6/55kW co vím, tak od nova bere nahoře, je to asi vada této motorizace, mám najeto 109tis km a spojka je v pohodě Není to žádná vada, ale je to způsobený tím že máš převod od pedálu k převodovce pomocí hydrauliky, stejně jako brzdy, takže se to vymezuje samo(pedál máš pořád ve stejný poloze u nový i u starý lamely) a nepoznáš podle polohy pedálu jak je na tom spojka, až začne klouzat tak vyměnit, dřív není potřeba...takže klid a neřešit... Teď mě tak napadá jestli má 55kW hydraulickou spojku, možná že ne, ale u 74,75kW je to tak jak píšu... Jj, 55 má spojku taky hydraulickou. Je tam sice samoštel, ale když se hodně sjede lamela, tak ani samoštel nepomůže a pak už spojka nebere vůbec PS: místo vady píšu odlišnost, každá motorizace má své mouchy Mě jen když jsem to psal napadlo že je to vlastně ten samej motor jako je ve Feldě a tam je lano, tak proto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 1,6/55kW co vím, tak od nova bere nahoře, je to asi vada této motorizace, mám najeto 109tis km a spojka je v pohodě Není to žádná vada, ale je to způsobený tím že máš převod od pedálu k převodovce pomocí hydrauliky, stejně jako brzdy, takže se to vymezuje samo(pedál máš pořád ve stejný poloze u nový i u starý lamely) a nepoznáš podle polohy pedálu jak je na tom spojka, až začne klouzat tak vyměnit, dřív není potřeba...takže klid a neřešit... Teď mě tak napadá jestli má 55kW hydraulickou spojku, možná že ne, ale u 74,75kW je to tak jak píšu... Jj, 55 má spojku taky hydraulickou. Je tam sice samoštel, ale když se hodně sjede lamela, tak ani samoštel nepomůže a pak už spojka nebere vůbec PS: místo vady píšu odlišnost, každá motorizace má své mouchy Mě jen když jsem to psal napadlo že je to vlastně ten samej motor jako je ve Feldě a tam je lano, tak proto... Známý má feldu s 1,6 a spojka mu bere úplně jinak, krásně jak má a přitom je tam i ten samoštel co v Octavii, prostě ta Okta to má dané stavbou, s tím se nic neudělá. Správně by měla spojka brát v dvou třetinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.