Petrddd Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Dnes jsem stál na parkovišti a všiml jsem si že mam v přístrojovce,přesněji v budíku rychlosti několik kontrolek které nejsou funkční a ani nejsou v návodu.. Jedná se o kontrolku (předpokládam) kontrola jízdního pruhu, soudím podle toho že je to vlastně znázorněna vozovka.. a další asi hlídání mrtvého uhlu , který najdete přesně nad ((kloubem??)) ručičky... Nevím jestli kluci ze škodovky počítaj do budoucna tyto funkce přidat třeba faceliftem nebo že by od roku 2012?? Pokud to tu už někde je tak se omouvám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Taky jsem to viděl a stejný poznatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 (editace) Kontrolu jízdního pruhu montují do VW, viděl jsem reklamu v televizi a tak to bude i s jinýma kontrolkama, asi maji univerzální budíky. Editováno: 27. Září 2011, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrddd Vloženo 27. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Ještě jsem se na to byl podívat a ještě jsem tam našel jednu v otáčkoměru, řekl bych ,že to bude hlídání bezpečné vzdálenosti vozidla před vámi.. něco takového.. Fakt mě zajíma co se stoho vyklube.. Můj Yeti my neřiká všechno!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Nevyklube se z toho nic, podle mě. Taky tam ty kontrolky v OII mám. Hold univerzální budíky v rámci koncernu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.