vwberni Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 (editace) vyreseno zhaslo nastesti diky Editováno: 2. Říjen 2011, autor: vwberni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 klidně bych ti to smáznul, ale sem až z Loun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 1. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 (editace) tak to je blby protoze auto ma propadly prevozky uz ted Editováno: 2. Říjen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 Můžu se na to podívat, zítra bych tam mohl zajet. Tedy dneska. Jestli je to ještě aktuální a jestli je to jen smáznutí chyby. Na reaktivaci airbagové jednotky nejsem vybaven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 1. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 (editace) odkud jsi ? aktualni to je jedna se jen o to ze jsem bud otocil klicem nebo zkurvil krouzek pod volantem jestli to pujde premaznout no Editováno: 2. Říjen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 (editace) Ty jo, tady je to jak chat. Jsem z Prahy 10 - Záběhlice, dneska budu mít asi nějaký ježdění, tak bych se tam mohl stavit, je to kousek. Jestli to půjde smáznout, nebo v čem je problém zjistíme hned. EDIT: Jdu spát, jestli zítra (dneska vlastně) můžeš kdykoliv, tak ti dám nějak předem vědět a přijel bych, jestli ne, tak mi napiš kdy můžeš a domluvíme se. Zatím dobrou. Editováno: 1. Říjen 2011, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.