Publikováno Červenec 24, 200619 r Takže kdo chcete,umím udělat dojezdy oken pomocí originálního DO-okna Vám když otevřete auto a držíte tlačítko sjedou na požadovanou polohu a naopak. Pokud máte pal.pc a nezobrazuje Vám dojezd na nádrž,taktéž možno. VYZKOUŠNONA OCTÁVII I OD RV.99 AŽ DO DNEŠKA(TOUR),VW GOLF IV,ŠKODA FABIA,ŠKODA SUPERB. Info na cosby@centrum.cz
Červenec 24, 200619 r Missoooooooooooooooooooooooo, to chciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ale do Brna daleko
Červenec 24, 200619 r jůůůůůůůůů, to bych taky bral, ale jet po dálnici smrti do Brna? dalo by se to zařídit nějak jinak než jet do Brna?
Červenec 24, 200619 r Autor HELE HOŠI,MYSLEL JSEM,ŽE UMÍTE ČÍST.JE TAM NAPSÁNO-INFO NA ..... jinak jsem ze Štramberka
Červenec 25, 200619 r Ale furt je to tak daleko, ze se mi tam jet nevyplati. No nic, tak snad nekdy jindy a nekde jinde...
Červenec 25, 200619 r Miso Miso... Ale ne kvuli pichovine Kdyz to bude nekde v okoli, tak si to aktivovat necham, ale na kraj sveta bych kvuli tomu vazne nejel, to se na me nesmi nikdo zlobit
Červenec 25, 200619 r Autor a di di.Za Pecounem se prý chystaly celé výpravy.Jak pojedu okolo tak ti to udělám
Červenec 25, 200619 r Chystaly, ale Pecoun se na to bohuzel vyprdnul Miso diky!! Kdyz budes mit cestu kolem, jsi vitan A privez usi
Červenec 25, 200619 r Až pojedu kolem , tak se dopředu ozvu a spácháme ty okna. To by mě docela bodlo.
Červenec 26, 200619 r Takže kdo chcete,umím udělat dojezdy oken pomocí originálního DO-okna Vám když otevřete auto a držíte tlačítko sjedou na požadovanou polohu a naopak.Pokud máte pal.pc a nezobrazuje Vám dojezd na nádrž,taktéž možno. VYZKOUŠNONA OCTÁVII I OD RV.99 AŽ DO DNEŠKA(TOUR),VW GOLF IV,ŠKODA FABIA,ŠKODA SUPERB. Info na cosby@centrum.cz Ahoj Cosby, pouzil jsi na to ten navod z nemeckyho fora? Chystam se to vyzkouset, tak abych vedel, jestli jsem na spravne ceste... PB
Červenec 26, 200619 r Tak to vypadá,že z Brna jsem už 4 Já,Gil,Mefisto + kamarád Cosbyyyy 4 nešlo by to už ?? OT: už mám páčky. Děkuji mockrát.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.