cosby Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Takže kdo chcete,umím udělat dojezdy oken pomocí originálního DO-okna Vám když otevřete auto a držíte tlačítko sjedou na požadovanou polohu a naopak. Pokud máte pal.pc a nezobrazuje Vám dojezd na nádrž,taktéž možno. VYZKOUŠNONA OCTÁVII I OD RV.99 AŽ DO DNEŠKA(TOUR),VW GOLF IV,ŠKODA FABIA,ŠKODA SUPERB. Info na cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Jak budeš v Brně tak máš 100% fušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Jasně,když Vás bude 10 proč né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Missoooooooooooooooooooooooo, to chciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ale do Brna daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Máš tam mr.pecouna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verstappen Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 jůůůůůůůůů, to bych taky bral, ale jet po dálnici smrti do Brna? dalo by se to zařídit nějak jinak než jet do Brna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 HELE HOŠI,MYSLEL JSEM,ŽE UMÍTE ČÍST.JE TAM NAPSÁNO-INFO NA ..... jinak jsem ze Štramberka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Pecoun je ode me taky X-set kilometru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ale blíže nežli já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ale furt je to tak daleko, ze se mi tam jet nevyplati. No nic, tak snad nekdy jindy a nekde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Martine Martine,kdo něco chce,jede i na kraj světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Miso Miso... Ale ne kvuli pichovine Kdyz to bude nekde v okoli, tak si to aktivovat necham, ale na kraj sveta bych kvuli tomu vazne nejel, to se na me nesmi nikdo zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 a di di.Za Pecounem se prý chystaly celé výpravy.Jak pojedu okolo tak ti to udělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Chystaly, ale Pecoun se na to bohuzel vyprdnul Miso diky!! Kdyz budes mit cestu kolem, jsi vitan A privez usi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Až pojedu kolem , tak se dopředu ozvu a spácháme ty okna. To by mě docela bodlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Není možno někde kolem Prahy nebo Karlových Varů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Jak pojedu na Prahu,napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Super.Praha se bude těšit,asi nebudu jediný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Brno beru tez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Takže kdo chcete,umím udělat dojezdy oken pomocí originálního DO-okna Vám když otevřete auto a držíte tlačítko sjedou na požadovanou polohu a naopak.Pokud máte pal.pc a nezobrazuje Vám dojezd na nádrž,taktéž možno. VYZKOUŠNONA OCTÁVII I OD RV.99 AŽ DO DNEŠKA(TOUR),VW GOLF IV,ŠKODA FABIA,ŠKODA SUPERB. Info na cosby@centrum.cz Ahoj Cosby, pouzil jsi na to ten navod z nemeckyho fora? Chystam se to vyzkouset, tak abych vedel, jestli jsem na spravne ceste... PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 neumím německy,ale podle vzhklédnutí je to podobné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 neumím německy,ale podle vzhklédnutí je to podobné ani česky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Tak to vypadá,že z Brna jsem už 4 Já,Gil,Mefisto + kamarád Cosbyyyy 4 nešlo by to už ?? OT: už mám páčky. Děkuji mockrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Šlo.Do Prahy pojedu,tak se vám kluci ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Miso, vezmi to pres Usti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.