cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 haha Martine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 do Prahy bych taky prijel. dej vedet, kdy tam pojedes.Mr.pecoun na moje dotazy se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 OK,Jak pojedu trasu Olomouc-Brno-Praha napíšu to tady velkým písmem,tak to tu sledujte.Ještě nevím,kdy to bude,počítám v průběhu příštího týdne,teď už to nevyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 cosby napsal: OK,Jak pojedu trasu Olomouc-Brno-Praha napíšu to tady velkým písmem,tak to tu sledujte.Ještě nevím,kdy to bude,počítám v průběhu příštího týdne,teď už to nevyjde ...mohl bys jeste prosim sdelit cenu za to stahovani oken? PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 dotazy na mail,jak je psáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Super Cosby Brňáci moc děkují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 cosby napsal: OK,Jak pojedu trasu Olomouc-Brno-Praha napíšu to tady velkým písmem,tak to tu sledujte.Ještě nevím,kdy to bude,počítám v průběhu příštího týdne,teď už to nevyjde Takže minulý týden ti to taky nevyšlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Jedu zítra,viz jiné téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 cosby napsal: Jedu zítra,viz jiné téma už hledám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11674&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Cosby jak tak vidim zaujemcov je dost, urob nejaky harmonogram a vem to celymi Cechmi okruhovou jazdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan_TS Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 (editace) Kdo to má blíž do Uherského Hradiště (Uherský Brod) tak může přijed ke mě. Tel. 608 837730 Editováno: 5. Listopad 2006, autor: Milan_TS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Milan_TS napsal: Kdo to má blíž do Uherského Hradiště (Uherský Brod) tak může přijed ke mě.Tel. 608 837730 a jaka by prosim te byla orientacni cena tech dojezdu oken??diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejsin Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Ahoj vsem, nedela nekdo to ovladani oken na DO blizko Usti nad Labem?? mam zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Já bych chtěl ten dojezd na nádrž ale mám octu r.v. 97, šlo by to? už to někdo zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 u 97 to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 cosby napsal: Takže kdo chcete,umím udělat dojezdy oken pomocí originálního DO-okna Vám když otevřete auto a držíte tlačítko sjedou na požadovanou polohu a naopak.Pokud máte pal.pc a nezobrazuje Vám dojezd na nádrž,taktéž možno. VYZKOUŠNONA OCTÁVII I OD RV.99 AŽ DO DNEŠKA(TOUR),VW GOLF IV,ŠKODA FABIA,ŠKODA SUPERB. Info na cosby@centrum.cz Já bych jen doplnil Cosbyho, mám Octu r.v. 97 a dojezdy také fungují. Centrál mám Cobra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Jde udělat dojezd oken i u roomstera? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 u roomstra to nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Byl by tady nekdo, kdo by mi udelal ty okna v Brne? Kdyz tak napiste na lamosi@necurity.eu DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 kdybys napsal včera,dnes jsem byl v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) cosby napsal: kdybys napsal včera,dnes jsem byl v Brně Tak to je v prdeli ... zitra tu asi nebudes, ze? Editováno: 14. Červen 2007, autor: lamosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) cosby napsal: to ne No ja zkusim najit nekoho tady v Brne, nekdo snad ma kabel a MKM ... Mam HEX-CAN kabel, ale tim to neudelam ... Editováno: 14. Červen 2007, autor: lamosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 cosby napsal: kdybys napsal včera,dnes jsem byl v Brně Kua a ze jsi nenapsal Ty, ja bych se pridal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.