Přejít na obsah

74kW vs. 96kW


Doporučené příspěvky

mně by zajímalo co bych ještě mněl upravit na svojí fabce : RS 1.9 96kw motor ASZ, chip na 160 ps / 385Nm zatím vše origoš :) nový chladiš vzduchu originál , nové těsníci kroužky na saní , olej filtry rozvody atd prostě klasika

tak se zeptám pasuje turbo z ARL na ASZ ??? neob je to jiný ??? dík za opovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak to myslíš upravit? pokud na trvanlivost komponentů, tak udělej alespoň lamelky do podběhu - odvětrání IC, protože v létě můžeš na intercooleru smažit vejce (FRs má malý IC kdy po chipu se pěkně hřeje).....jestli myslíš na zvýšení výkonu, tak rozhodně velký vpředu montovaný IC (FMIC) + turbodmychadlo (origo z ARL = Garett 1749VB pasuje bez úprav za origo kkk ;) )....s ARL turbem (VB) se dá dostat na nějakých 180-210PS, výš už to chce hybridní turbo....jinak pak už by to chtělo pomalu začít myslet na spojku (přeobložení lamely HDSkem, keramická spjka) a větší brzdy ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže pokud to chápu správně tak turbo ARL pasuje na motor ASZ ? , jinak spojka pujde nová ale jaká nemám skušenosti ? jinak motor je natahnuty na chip 160ps což je cca 120 kw / 385Nm da se tohle ještě provozovat z originál chlezením vzduchu ? nebo už je to mooc ? to větrání do podběhu udělám :)

a co se týká brzd tak bych řekl že to originál jsou zcela dostačující aspon z tím výkonem co mám , jak myslíš větší brzdy jako větší prumněr kotouču ? nebo stačí sporty z dražkou nebo dírkama ?

jinak turbo Garett 1749VB už mám koupené :)

kolik stojí (přeobložení lamely HDSkem, keramická spjka) ?? cirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...