Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

mně by zajímalo co bych ještě mněl upravit na svojí fabce : RS 1.9 96kw motor ASZ, chip na 160 ps / 385Nm zatím vše origoš :) nový chladiš vzduchu originál , nové těsníci kroužky na saní , olej filtry rozvody atd prostě klasika

tak se zeptám pasuje turbo z ARL na ASZ ??? neob je to jiný ??? dík za opovědi

Vloženo

jak to myslíš upravit? pokud na trvanlivost komponentů, tak udělej alespoň lamelky do podběhu - odvětrání IC, protože v létě můžeš na intercooleru smažit vejce (FRs má malý IC kdy po chipu se pěkně hřeje).....jestli myslíš na zvýšení výkonu, tak rozhodně velký vpředu montovaný IC (FMIC) + turbodmychadlo (origo z ARL = Garett 1749VB pasuje bez úprav za origo kkk ;) )....s ARL turbem (VB) se dá dostat na nějakých 180-210PS, výš už to chce hybridní turbo....jinak pak už by to chtělo pomalu začít myslet na spojku (přeobložení lamely HDSkem, keramická spjka) a větší brzdy ;)

Vloženo

Takže pokud to chápu správně tak turbo ARL pasuje na motor ASZ ? , jinak spojka pujde nová ale jaká nemám skušenosti ? jinak motor je natahnuty na chip 160ps což je cca 120 kw / 385Nm da se tohle ještě provozovat z originál chlezením vzduchu ? nebo už je to mooc ? to větrání do podběhu udělám :)

a co se týká brzd tak bych řekl že to originál jsou zcela dostačující aspon z tím výkonem co mám , jak myslíš větší brzdy jako větší prumněr kotouču ? nebo stačí sporty z dražkou nebo dírkama ?

jinak turbo Garett 1749VB už mám koupené :)

kolik stojí (přeobložení lamely HDSkem, keramická spjka) ?? cirka

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...