jozinec Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 zdar mám 1,4 16V 55kw včera mi dělali u nás v servisu rozvody, vše ok. auto jede normálně dobře , stejně jak před servisem , okorát při volnoběhu mi přijde že motor cuká jako by byly malý otáčky. občas když jemě přidám na volnoběh a otáčky padaj, tak spadnou třeba až na 200ot a skoro to chcípne. další věc je že mi palubní počítač ukazuje velkou okamžitou spotřebu když jemě přidám plyn, např. při 40km/h na trojku, tak mi tam skáče 25l atd..... ale jinak auto jede v pohodě bez problému prostě jako před zásahem. malá poznámka , mám to předělaný na lpg , ale děje se to jak při plynu tak benzínu. můžou to bejt svíčky? mám na nich najeto dost.... (cca 25tis) ale že by šli do kopru zrovna při rozvodech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajis- Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 No já mám ten samý motor co mas ty a po výměně sem nezpozoroval nějakou výraznou změnu snad se mi trochu zdálo že auto jede o něco tišeji jak předtím.Ale možná se mi to jen zdálo.Jinak po rozvodech to jede pěkně jako nové.Nejsem mechanik ale myslím si že to musí byt něco jiného.Jedině zkusit napíchnout na wag možná ti to poví více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Chcelo by to prekontrolovať či pri rozvodoch všetko dobre nasadili nazad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozinec Vloženo 12. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 takže záhada vyřešena, při výměně se hnulo malinko s vačkou , takže byl špatný předstih.naštěstí jen toto a bez následků...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 málinko bolo koľko??...jeden zub?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.