Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

po nastartování se mi ukazuje závada airbagu, po napíchnutí na comp to hlasí závadu odpalovače airbagu spolujezdce - vysoký odpor. Když se chyba vymaže, objeví se tak po cca. 2 dnech (200 km) znovu.

Co lze v tomto případě zkontrolovat, popřípadě co bude nutné vyměnit/opravit a na kolik to vyjde?

Díky Vláďa

PS: Je to Octavia MR03, 1.9TDi, 4xairbag

Vloženo
Vím.Mám to samé.Postupů je více,když tak mi zavolej a´t nepíšu romány.732 882566

Tak to by mě taky zajímalo, co to tak může po 200 km, dělat, že by teplota .. ???

Jen tak pro zajímavost ... :)))

Vloženo

Kámoš si nechal dělat automat.rozsvícení světel v autorizovaným servisu a asi po dvou dnech se mu rozsvítila kontrolka airbagu.Tak tam stim jel a oni mu řekli,že to nemá stim co dělali nic společnýho a vysr... se na něj,ale koukli mu proč mu to svítí a prej airbag spolujezdce(že mu ho za bura vymění).nemuže to bejt jen nějaká kravina?

Vloženo
Může to bejt kravina.Je -li někde z okolí Nového Jičína,mrknul bych na to

Boužel,je kousek od Českých Budějovic.Já bych mu na to kouk,ale nevim přesně kde hledat-poradíš ? :-)

Vloženo
Kámoš si nechal dělat automat.rozsvícení světel v autorizovaným servisu a asi po dvou dnech se mu rozsvítila kontrolka airbagu.Tak tam stim jel a oni mu řekli,že to nemá stim co dělali nic společnýho a vysr... se na něj,ale koukli mu proč mu to svítí a prej airbag spolujezdce(že mu ho za bura vymění).nemuže to bejt jen nějaká kravina?

Hm, zřejmě ho chlapci už před tím vyměnili ...

Vloženo

Hm, zřejmě ho chlapci už před tím vyměnili ...

Myslíš :ph34r::smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...