SuperB2.5V6 Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 ahoj mám problem a to ten : špatný první start (od 0 niž ) auto hulí jak v3s chvílí kolisají otačky ( tak jsou mněněny žhaviče , všechny přivodní a přepadové hadičky pal. filtr , promněřený vstřiky ,nastavený předstrik , na zkoušku zpětný ventil a pořád nic nehlasí žadnou závadu prostě nic za tepla to chitne na otočení .. prosím nevíte někdo ? : ahoj už si to nejak vyresil me to dela to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 A mas radime v pohodě řídící jednotku motoru? Není k.o? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 ahoj už si to nejak vyresil me to dela to same Vyřeším ti to neni problem stačí se domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Vrba Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 ahoj už si to nejak vyresil me to dela to same ahoj jo vyřešil vstřiky byli K.O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Lenoir Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Čaute tiež mám problém so štartovaním ale iba za studena a trošku to zadymí. Čerpadlo,vstreky,baterka,alternátor všetko OK čidlo teploty vymenené. Može to byť štartér??? r.v. 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollmy Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 Zdravím chlapi, Mám takový problém. Můj sup 2.5 tdi V6 120kw BDG r.v 2005 Nelze nastartovat.. Začalo to horšíma startama cca měsíc dozadu.. Potom mi přišlo že to o něco min táhne. Pri odjezdu z práce sem přijel na pumpu kde sem si dal kafe s kamarádem a když jsem byl na odchodu motor už nechtěl chytit.. Přišel zdejší mechanik a podíval se na vstriky který říkal že davaj ale ne nix extra.. Poradili mi vyčistit palivák, to jsem udělal, ale stále nic.. Po cca hodince přišel kamarád a odpojil čidlo teploty a odpojil-zapojil čerpadlo a auto chytlo. Jel sem to projet jelo docela normálně, ale když sem se vracel a přidal více plynu auto začalo mírně cukat, přibrzdil sem a auto chciplo a už nejde nastartovat vubec.. Nevíte co by to mohlo být? Vačky? Čerpadlo? Předem díky za každou radu a odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollmy Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 Oprava: né vyčistit ale vyměnit jen pro přesnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 sorry, ale tohle zadání je na křišťálovou kouli. Zační výpisem z diagnostiky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Na tohle znám jen jednu radu, najdi si dobrého mechanika. Takovéto problémy po netu opravdu nevyřešíš. Bude to jen střílení od pasu a dobrej mechanik z toho nebude mít těžkou hlavu, špatnej bude střílet od pasu. No a začíná se tou diag jak píše Wittmann. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Mám nemilý pocit že to bude umrtí v rodině jménem VP44...Ale je to jen ryychlodoměnka.V Praze hravě opravím na BDG mam skladem uplně vše. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokusek Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Zdravím vás. Mám podobný problem u svého Superba a motorem 2,5 TDI 120kw, který se tu asi už řešil. Studený start- dobrý (ráno auto nazhavi a chytne na otočení) Vlažný start - špatný-žhaveni jen problikne, startér toci cca 5-10vterin a po nastartování vylítne bílý dým (nejspíš nespalena nafta) Teplý start - dobrý (žhaveni jen problikne a motor chytne na otočení)Budu rád za každou radu a omlouvám se jestli jsem tu někde prehlil řešení v jiných tématech. Předem diky, Zdeněk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan413 Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 V 6. 1. 2019 na 11:25, rokusek napsal: Zdravím vás. Mám podobný problem u svého Superba a motorem 2,5 TDI 120kw, který se tu asi už řešil. Studený start- dobrý (ráno auto nazhavi a chytne na otočení) Vlažný start - špatný-žhaveni jen problikne, startér toci cca 5-10vterin a po nastartování vylítne bílý dým (nejspíš nespalena nafta) Teplý start - dobrý (žhaveni jen problikne a motor chytne na otočení)Budu rád za každou radu a omlouvám se jestli jsem tu někde prehlil řešení v jiných tématech. Předem diky, Zdeněk. zdravím, mám stejný problém, vyřešili jste to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyStyles Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Čauves , problém supáč 120kw , první starty špatný , otáčky skáčou nahoru dolu což trvá par sekund někdy vylítne trocha bílého kouře - auto táhne max na 80 km v hodině a poté je to auto líné a jako by chtělo chcípnout diagnostika prázdná bez závad Díky za info Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 no nemas prasklou nejakou hadicku? neprisava ti to nekde vzduch ? nebo pred smrti vp44? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.