Strojvůdce Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ale jinak tu teplotu na WC bych teda vedet nepotreboval... WC bych ve vlacich zakazal, pac to, co ma byt WC, by se dalo pouzivat jako laborator pro vyzkum vsech lidskych chorob - pac tam je mas vsechny na jednom miste Máš recht. Docela jsi to vystihl. Jinak všude jinde (krom Praha Pardubice) ještě musí zastavovat strojvudce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 A čo je to vlak? Ja som nešiel vlakom ani nepamätám. Ale myslím, že navigávia vo vlaku je veľmi dôležitá. Dôjde chudák strojvodca do motoráku, ktorý má 2 rovnaké konce. No chudáčisko, ako má vedieť, ktorým smerom má ísť? Buď sa pozrie, ktorým smerom sedí viac cestujúcich, alebo použije navigáciu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 (editace) Tak jsem si hrál s mobilem. video1.rar Editováno: 6. Listopad 2006, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 (editace) video2.rar Editováno: 6. Listopad 2006, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 vo co go? nějak to nešlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 No,jo. To jsem jelen. Když to zabalim, tak to vpoho rozbalim, ale když to pak prdnu sem a zase stahnu tak už to nerozbalim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Hele, vlakomile, taky ti maxik pri rezerve pipa a negonguje?? Ja mel za to, ze maxidoty vsechny gongujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Pípá. Gonguje při námraze, už jsem myslel, že né ale jó. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Tak jsemto nepochopil, ale nějak jsem ty videa upravil. Takže stahnout, nejspíš jako index.php, přepstat příponu na RAR a rozbalit. To jsem z toho jelen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 jj, pri rezerve pipa a pri poklesu teploty gonguje. No kurna ja myslel, ze gonguje i pri rezerve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 No jo, gong by byl hezčí, to bez debat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 a co to vlastně je v tom rar? Po třetí už se mi do toho nechce, muselo by to stát za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Tak tam radši nelez. Je to video z prace, ale jak jsem zjistil, video v mém mobilu stojí za ..... Kvalita silně ubohá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Já jsem jednou řídil nákladní lokomotivu s hóóódně vagónama, bylo to v USA (společnost Union Pacific Railroad), bylo to pěkný, ale trochu nuda, když se tam nemuselo točit volantem a směr si to drželo samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Fugasi, a pri akej príležitosti ti to dovolili? Asi to bolo iba tak načierno, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Byl jsem u lidí kde "táta" pracoval jako technik u Pacific Union Railroad, takže mi to domluvil. Ty fotky toho auta co umí jezdit po kolejích, které jsem dával do lampárny do vlákna "něco pro stylingovou inspiraci" jsou taky odtamtud. Já bych ty fotky nejradši přenesl sem, ale to neumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Asi jediné riešenie je ten obrázok si odinokadiaľ uložiť na disk a sem ho znova vložiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Trochu vám to tady oživím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Hezká "všudybylka" ... kdes na tom byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Moc pekna masina..podobna jezdi kazdy rok na radegast do Nošovic z ostravy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Ekkare byl jsem s ní na výletě v roce 2009 z Prahy Bráníka směr Kácov a loni zase pro změnu do Kralup (vlak do Zlonic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Tak co mašinkáři ...jste všichni vymřeli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.