Přejít na obsah

turbo přestalo táhnout

Lube

Doporučené příspěvky

Zdravím. Když jsem se vracel z dovolené, tak jsem jel po dálnici a trochu jsem ho protáhl. Chtěl jsem vyzkoušet kolik udělá. Když to mám načipovaný. Na tachometru jsem měl 210km/hod.Najednou jsem cítil jak auto zpomalilo, tak jsem ubral plyn, po pár kilometrech jsem zastavil na benzince, protože se mě zdálo, že přestalo táhnout turbo.

Nechal jsem ho chvíli odpočinout a pak jsem jel a zdálo se mi to celkem dobrý.

Nevíte, co to mohlo být? Čim to bylo zapříčiněno?

octavia kombi BIT POWER 81kw r.99 :unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravděpodobně došlo k překročení meze plnícího tlaku, a turbo spadlo do nouzového režimu. Po novém nastartování motoru se to většinou chytne normálně.

Zkus diagnostiku, mělo by to být ve sporadických závadách. Pokud to nezkusíš do 50 nastartování, nebo tak nějak, tak se to samo smaže.

Odkaz ke komentáři

jestli to hulí od začátku tak jdi za tím co to čipoval

jestli hulí tak bude zanášet turbo

jestli jezdíš normálně (do cca 3000/ot) a dáš tomu jen zřídka tak ti to turbo zatuhne a bude to padat do nouzáku častěji

jestli tě to sere tak sis měl koupit 90 PS s obyč turbem a nekupovat auto s 110 PS s naklápěcím turbem u který nevyužíjáš výkon a ještě to "očipovat".

Odkaz ke komentáři

jestli to hulí od začátku tak jdi za tím co to čipoval

jestli hulí tak bude zanášet turbo

jestli jezdíš normálně (do cca 3000/ot) a dáš tomu jen zřídka tak ti to turbo zatuhne a bude to padat do nouzáku častěji

jestli tě to sere tak sis měl koupit 90 PS s obyč turbem a nekupovat auto s 110 PS s naklápěcím turbem u který nevyužíjáš výkon a ještě to "očipovat".

a co kdyz mam90ps s naklapecim turbem, takk mam jezdit, jako pan klobouk? -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...