Dzouzipf Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Ahoj, už delší dobu mě trápí problém s cukáním auta při chodu na volnoběh. Pokud je auto celý den na sluníčku, tak první křižovatka a následný volnoběh je fakt "radost" - háže to jak koza. Auto jsem měl v posledních třech týdnech asi 4x v servise a stále si s tím neví rady. Diagnostika původně ukazovala svíčky - výměna za nové, pak cívky - výměna za nové, následně byl problém s lambda sondou - očištěna a vrácena na zpět. Teď už na diagnostice žádná chyba není, auto ale stále háže. Nejlepší na tom všem je, že auto je staré 3 roky a má najeto 20.000 km. Obdobný problém jsem řešil loni v originálním servise Škoda, kde mi přehráli FW a od té doby jezdilo auto skoro 3/4 roku v pohodě. S letními vedry se ale problém ukázal znovu. Dnes ráno bylo auto dokonce namrzlé, po startu necukalo vůbec, na první křižovatce - cca 300m po rozjezdu se ale cukání opět objevilo. Nepředpokládám tedy, že by motor byl extra zahřátý. Už si s tím fakt nevím rady, stejně jako v servise :-D. Nenapadá někoho něco? Nemůže to být třeba palivovým filtrem? Jak jsem napsal výše, cukání se projevuje pouze při volnoběhu, kdy se otáčky pohybují okolo 800, od cca 1300-1400 cukání přestane. Díky za jakékoli rady. D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazvec1 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Mal som pdobne problemy skotroluj typ palivoveho filtra musi byt 4barovy niekedy to v servise dopletu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzouzipf Vloženo 7. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Tak záhada konečně vyřešena v originálním servise. Byl ucpaný vstřik do prvního válce - výměna za skoro 4.500,-. Aspoň, že už to nehází :-) Jen mě děsí představy výměna zbývajících dvou vstřiků :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.