Dale_Estelle Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Ahoj všem, jsme tu nově a hned bych se vás chtěl optat - potřebuji zda by někdo z vás neměl či nevěděl, kde by se daly sehnat konektory na řídící jednotku komfortní elektriky (ano, ta co k ní patří vystřelovací klíče), viz foto. stačily by mě normálně z nějaké bouračky nebo tak, uštípnuté s kusy kabelů. Bohužel už nemám tolik času jako dříve a tak bohužel nestíhám běhat po vrakovištích, kde by se určitě našly, tak dyby někdo měl, či si na mě vzpoměl, při návštěvě nějakého takového místa, byl bych moc vděčen, kdyby mi je vzal, dávají to v 99% případů zcela zdarma, nebo za symbolickou cenu, pochopitelně+ bych se odměnil, dejte prosím vědět, Mail: jaroslav.poluk@rozhlas.cz ICQ : 230640020 Tel : 602 694 605 Díky Moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_anry Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 jestli chces novou tak se dá objednat v servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dale_Estelle Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 mě jde jen o ty konektory, de facto vlastně protikusy..................ty kostky kterejma to zapojím...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Zdarma ti je nikdo na Vrakáči nedá,bo by přišli o kabeláž.Kup si je,bude stát okolo 200 jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Dale_Estelle Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 a nevíš prosím kde?:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dale_Estelle Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 díky moc, už je vyřešeno, vyřešila to návštěva vrakoviště v praze vršovicích, konektory jsem ucvaknul z celého kabelového svazku, řekli si za ně 50,- kč, takže ok, díky všem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.